BDSM MEDIA NIEUWS OVERZICHT!!!!

We hebben vandaag 29 september weer een update deze pagina (29-09) Amateur foto's/contactadv.(13-09). Overige updates Ingezonden foto's lezers. (30-06).  BDSM links. (29-11). BDSM nieuws uit de Media. (29-09) Wereld BDSM media nieuws in het engels. (29-09) Mail nieuws en wat je kwijt wilt naar bdsmradioeu@hotmail.com.

TEST NIEUWE WEBSITE NAVIGATIE De-kooi-bdsm.nl (KLIK HIER).(nieuw scherm)

24/25 okt. Festish en BDSM Festival in België.(29-09-2015)
BELGIE - BAASRODE - Op 24 en 25 oktober zal in Vlaanderen de 4e editie van het Festish en BDSM Festival plaatsvinden. Meer info zie hieronder.
Meer & foto.

BDSMradio.EU gaat op bezoek bij de FatBrats.com.(29-09-2015)
NEDERLAND - Op 3 oktober zal ik(tom verhoeven) een bezoek brengen aan de Fatbrats. Zoals de naam al zegt gaat dit om een groep volle tot zeer volle dames met allerlei denkbare seksuele voorkeuren. Ik ga eens nader kennismaken maken met deze Godinnen.
Meer & foto.

Zo 20 sept Interview met nickje schrijfster: "Van Blue naar Blauw".(13-09-2015)
NEDERLAND/BELGIE - Op zondag 20 september tussen 21-23 uur het interview met nickje. De schrijfster van het boek "Van Blue naar Blauw". In dit lange interview zal ik (tom verhoeven) een ontdekkingsreis maken naar de persoon en schrijfster nickje. Uiteraard een hele boeiende tocht. Als spijker op de kop volgende maand een BDSM -Platenverhaal van haar hand voorgelezen door mij.
Meer & foto.

BDSMradio.EU #Nowplay Twitterfeed voor muziekliefhebbers.(13-09-2015)
HEEMSKERK - Voor mensen die speuren naar (BDSM) muziek is er een leuk hulpje. Via twitter is bijna iedere song die gedraaid is op BDSMradio.EU zichtbaar. Waardoor de bijna 3500 songs die op onze playlist staan zichtbaar zijn net als de song die nu speelt.
Meer & foto.

BDSM Dating met foto's #BDSMdate op Twitter.(13-09-2015)
Naam - Name: Ms. Wendy
Geslacht - Gender: Vrouw - Female
BDSM Rol - BDSM Role: Dominant
Zoekt naar - Search for: Slaaf - Slave male
Land - Qountry: Nederland
Plaats of provincie - City or state: Zeeland
E-mail: Ms. Wendy:
Website: www.wendy4you.tk.
Tekst - Text:
Wil jij binnenkort mijn slaaf zijn? Mail me!!
Meer & 1 foto.(nieuw scherm)

Grachtenpand van €4,7 miljoen van 50 Tinten Grijs-uitgever Mai Spijkers.(13-09-2015)
AMSTERDAM - Boekenuitgever Mai Spijkers heeft een mooie nieuwe bestemming voor een deel van zijn windfall profit op de huisvrouwen-BDSM-porno 50 Shades of Grey. Hij verhuist zijn bedrijf naar een nieuw pand aan de Herengracht dat hij zelf heeft gekocht.
Meer & foto.

Politie kent identiteit hakkenfetisjist.(04-09-2015)
DEN HAAG - De beruchte hakkenfetisjist alias nepmonteur Henk blijkt een bekende van de politie. ,,De wijkagent kent hem en is ook al een keer bij hem aan de deur geweest. Kennelijk heeft dat niet gewerkt, dus we gaan proberen psychische hulp in te schakelen”, aldus een woordvoerder van de politie Den Haag.
Meer & foto.

In de Nieuwe Massad BDSM Magazine 274.(28-08-2015)
HEEMSKERK - De Massad lag al veel eerder op de mat dan dit bericht. Maar helaas door grote drukte er niet aan toe gekomen dit stukje tijdig te plaatsen. Natuurlijk heb ik de Massad wel verslonden zodra deze op de mat viel. Ook ben ik weer helemaal bij qua nieuws en boeiende verhalen/foto's.
Meer & foto.

BDSM Dating met foto's #BDSMdate op Twitter.(28-08-2015)
Naam - Name: Trisexueel
Geslacht - Gender: Man - Male
BDSM Rol - BDSM Role: Switch
Zoekt naar - Search for: Anders - Other
Land - Qountry: Nederland
Plaats of provincie - City or state: Amsterdam
E-mail: Trisexueel:
Website:
Tekst - Text:
Ik ben een perverse teddybeer en oralist ik verwen graag ongestelde / ongewassen / vol gespoten / spuitende dames.
Meer & 1 foto.(nieuw scherm)

Vrouw vaker biseksueel door flexibele seksualiteit.(28-08-2015)
USA - Vrouwen hebben drie keer meer kans om biseksueel te worden dan mannen, omdat zij flexibeler met hun seksualiteit omgaan.
Dat schrijft The Telegraph dinsdag op basis van onderzoek van de University of Notre Dame uit het Amerikaanse Indiana.
Meer & foto.

SM-meesteres verliest ontslagzaak DNB.(28-08-2015)
NEDERLAND - Een ontslagen medewerker van De Nederlandse Bank (DNB), die een dubbelleven leidde als SM-meesteres ontkent dat zij zich prostitueerde.
In de rechtbank eiste de vrouw twee ton ontslagvergoeding van haar voormalige werkgever, maar dat werd door de rechter afgewezen. Het vonnis in haar zaak is nu bekend geworden, meldt De Telegraaf.
Meer & foto.

Bullwhip gefilmd met high speed camera.(videolink)(28-08-2015)
USA - Filmpje waarbij het gedrag van een bullwhip gefilmd wordt met een high speed camera, zodat je heel precies kunt zien wat deze zweep doet.
Meer & videolink.

Geen 24/7 BDSM Praatradio meer!.(14-08-2015)
IJMOND - Het tweede praatradio kanaal van BDSM radio is ter ziele. Aanvankelijk was het een gratis service van SAM Broadcaster. Maar sinds kort gaat het ruim 200 euro per jaar kosten om dit kanaal te behouden. Dit is niet meer op te brengen met de geringe opbrengsten die binnenkomen.
Meer & foto.

Drukte Mistress Baton en parkeer programma!.(14-08-2015)
ZUID AFRIKA - Mistress Baton heeft het te druk met haar werk als actrice om nog BDSM Radio shows te kunnen doen. Betekend niet dat ze helemaal stopt met BDSM Radio. Zodra er weer een gaatje in haar tijd komt zal er een praat programma van haar hand verschijnen. In de tussentijd ga
ik(tom verhoeven) een parkeer programma doen met "Nieuwe Platen op Playlist". Dit programma gaat eens in de twee weken draaien op woensdag avond vanaf 20.00 uur.
Meer & foto.

Interview en BDSM-Platenverhaal Mistress Roxy.(14-08-2015)
HEEMSKERK - De grote drukte met werk en privé is er beetje bij ingeslopen. Maar zondag j.l. was het de bedoeling het interview dat ik had met de hele boeiende Meesteres Roxy uit Turnhout uit te zenden. Ware het niet dat de automatische DJ niet goed werkte. Woensdag is het alsnog uitgezonden en a.s. zondag tussen 21-23 de herhaling.
Meer & foto.

Woede om sm-show in Walibi.(14-08-2015)
BIDDINGHUIZEN - De aangekondigde sm-ruimte waarmee pretpark Walibi uitpakt tijdens de komende Halloween griezelavonden in oktober, valt niet overal in goede aarde. De ChristenUnie in Dronten is ontsteld over de ,,grensoverschrijdende" seksacts.
Meer & foto.

Vanavond "Radio Tour de Femdomme".(26-07-2015)
HEEMSKERK/PARIJS - Sommige mensen gaan helemaal uit hun dak als Radio "Tour de France" weer van start gaat. Maar ook velen balen als een stekker als de nieuwszender Radio 1 alleen maar oog heeft voor de tour. Vandaar vanavond tussen 21-23 uur een parodie op Radio Tour de France met Radio "Tour de Femdomme". Trouwens er zijn ook nog meer nieuws onderwerpen.
Meer & foto.

BDSM Dating met foto's #BDSMdate op Twitter.(26-07-2015)
Naam - Name: rimmen1
Geslacht - Gender: Man - Male
BDSM Rol - BDSM Role: sub
Zoekt naar - Search for: Dominant Man - Dominant Male
Land - Qountry: Belgie
Plaats of provincie - City or state: west vlaanderen
E-mail: rimmen1:
Website:
Tekst - Text:
ik zoek een man van tussen de 18+ en 45- die mij onder het stoeltje vastbind en mij als zijn privé toilet gebruikt.
Meer & 3 foto's.(nieuw venster)

E-book: "De overtreffende trap van liefde heet BDSM" van Meesteres Moriah.(26-07-2015)
NEDERLAND - Luisteraars van haar programma "No Limits" weten al dat Meesteres Moriah heel erg boeiend kan schrijven/dichten en vertellen. Logisch gevolg dat zij lezers hiervan deelgenoot wil maken. Eerste e-book dichtbundel van haar hand heet: "De overtreffende trap van liefde heet BDSM". Uiteraard gaan we bij BDSM Radio van haar en mijn kant aandacht aan besteden.
Meer & foto.

De verleiding van SM(statistieken).(26-07-2015)
Het draait bij sadomasochisme niet om de pijn. En de beoefenarenzijn ook niet getraumatiseerd. Vier misverstanden over SM.
NEDERLAND - Op 21 juli verschijnt het boekGrey. Het is het vierde deel van wat tot voor kort de Vijftig tinten-trilogie heette, over de SM-relatie tussen studente Anastasia Steele en miljardair Christian Grey. Hetis een vlak verhaal met clichématige personages, dat de ruimte opvult tussen hitsige seksscènes. „Deze balletjes ga ik in jou stoppen en dan ga ik je slaan, niet om je te straffen maar voor ons beidergenot.” Enzovoort, uit deel één.
Meer & foto.

2e E-book: "Jay" van Meesteres Moriah.(26-07-2015)
NEDERLAND - Meesteres Moriah laat geen gras groeien over haar schrijftalent. Met het 2e e-book: "Jay" lees je de BDSM sterren van de hemel 244 pagina's lang. Natuurlijk aandacht voor haar e-books in het programma "No Limits" en op zondag 9 september(21-23 uur) duik ik (tom verhoeven) in de wereld van de BDSM boeken.
Meer & foto.

Ouder Nieuws.

Smartballs Teneo DUO
Smartballs Teneo DUO
Professionele Polsboeien, dubbel-sluitend - 2 kleuren
Professionele Polsboeien, dubbel-sluitend - 2 kleuren
Beginners-setje - compleet
Beginners-setje - compleet