BDSM columns Tom Verhoeven                                                                                                                                  
Advertentie/Advertise:

Weinig updates door nare persoonlijke omstandigheden


Het ligt normaal gesproken niet zo in mijn aard om mijzelf nogal bloot te geven op deze website.


Het is ook niet bedoeling  om je daarmee te vervelen. Helaas voel ik mij nu door de weinige updates genoodzaakt dit toch te doen.

Net als ieder mens in zijn/haar leven kom je allemaal wel eens in een fase terecht dat bijna alles lijkt tegen te zitten.

Natuurlijk zijn er ook wel mensen die nooit ziek zijn of enige vorm van tegenslag in het leven ervaren. Maar mijn inziens is dat een zeldzaamheid.

Welnu zelf kamp ik de laatste paar maanden met een hele heftige buikpijn die mij x per dag in de foetus houding op bed doet belanden.

Iets waardoor ik niet kan werken en de uren dat de buikpijn  een beetje dragelijk is, nou niet maakt dat ik productief ben aangaande deze website plus mijn BDSMradio.EU.

Nu heb ik de laatste jaren al wat vaker op medisch gebied iets wat minder geluk dan de doorsnee mens. Denk aan o.a. een Hartinfarct, Diabetes, Gal operatie en een gecompliceerde beenbreuk en nog wat kleinere klachten als gevolg van de pillen die ik slik. Waarvan de naarste bijwerking wel is dat er nog nauwelijks sprake is potentie in de broek. Dat laatste heeft wel als voordeel dat het een maso gevoel namelijk schaamte wel versterkt.

Als klap op de vuurpijl heb ik ook te horen gekregen deze avond dat mijn vader longkanker heeft. Met de door longkanker dit jaar overleden vriend Eric Masters, nog vers op het netvlies komt dit als een mokerslag aan.

Je weet dat als er iets goed tegenzit dat dan vaak bijna alles blijkt tegen te zitten. Zoiets van je TV gaat stuk en vervolgens knalt de wasmachine er ook uit.

Gevolg is wel dat door de weinige updates de reclame opbrengsten van deze site behoorlijk tegen vallen. Met als gevolg dat de andere grote BDSM Radio hobby in gevaar dreigt te komen. Want de BUMA/SENA rekeningen gaan gewoon door. Net zoals dat de auto DJ op BDSM Radio gewoon doorgaat (gelukkig maar).

Dus nu maar hopen dat ik snel weer op de been ben en bovenal dat mijn vader geneest van de longkanker.

Zodat ik deze website weer vaak kan updaten met BDSM nieuws en de inkomsten weer zodanig zijn dat BDSM Radio door kan gaan.

Dus stiekem hoop ik dat als je wilt betalen voor seksuele internet diensten. Je dit toch blijft doen via de reclame op deze website.

Zodat BDSM Radio tot in een lengte van jaren door kan gaan.

Giften zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Zodra lichaam en geest het weer toelaten zal ik mijn BDSM gevoelens weer dolgraag omzetten in leuke stukjes en veel nog boeiendere radio/muziek.

Ook wil ik de vele mensen die mij een steunbetuiging gaven op FL, Facebook en via de mail, heel erg bedanken. Iedere steunbetuiging, knuffel of oppepper maakt mij blij.

Rest mij jou te danken voor het getoonde begrip en voor de mensen die ook in een dip reeks zitten. Deze heel veel sterkte en wijsheid te wensen.

Vele BDSM groeten,

Tom verhoeven

Reacties zijn altijd welkom op: bdsmradioeu@hotmail.com.

Ps
Als de buikpijn en emoties meewerken ga ik zondag wel live uitzenden op BDSMradio.EU 2 van 21 t/m 23 uur. http://www.bdsmradio.eu/index2.html.
Columnist Tom Verhoeven

Als BDSM radioman wil ik ook zo nu en dan mijn BDSM ei kwijt. Reacties zijn altijd heel leuk. Misschien zelfs wel een compliment of erger! Reageren kan op:
Tom Verhoeven
Veel lees en BDSM genot!