BDSM columns Tom Verhoeven                                                                                                                                  
Advertentie/Advertise:

BDSM oproep aan Politici voor TK2012


We leven zeker nu de verkiezingen eraan komen in een land die de intentie heeft dat iedereen vrij moet kunnen zijn. Gelukkig doet de politiek ook iets aan de seksuele vrijheid. Denk maar eens aan het stembusakkoord aangaande de rechten van homo's en lesbo's en ook de voorlichting hierover. Maar ondanks die vrijheden moeten mensen met een voorkeur voor BDSM gedwongen heel diep in de kast blijven.

Nog steeds moeten mensen vrezen  voor hun baan en raken ook vaak daadwerkelijk hun baan kwijt als blijkt dat ze aan BDSM doen. Dit is eveneens van toepassing op vriendschappen en regelmatig zelfs relaties.

Nog steeds moeten heel veel mensen die aan BDSM doen zich schamen als hun voorkeur boven water komt. Ook is het onbegrip in de maatschappij over BDSM huizenhoog.

Kortom vrijheid is er voor iedereen zolang je je BDSM gevoel en voorkeur diep wegstopt.

Ook weet verreweg het grootste deel van de bevolking niet eens dat wederzijdse vrijwilligheid een veel groter goed is dan de zgn vrijwilligheid die we ervaren in het dagelijkse leven.

Nog steeds denkt men dat BDSM iets is waar geestelijk gestoorden zich mee bezig houden.

Vandaar de oproep aan de Haagse politiek om nu eindelijk eens te zorgen dat de jeugd op school tijdens lessen seksuele voorlichting ook te weten krijgt wat BDSM is.

Zodat mensen die deze gevoelens diep van binnen hebben zich niet meer hoeven te schamen. Dat er samen met hen zo tussen de 5 á 10% van de bevolking deze zelfde gevoelens heeft. Veel hebben deze gevoelens al van zeer jongs af aan.

Kortom ook in de tweede kamer lopen mensen rond met een heimelijk BDSM leven. Gaan deze mensen ook exit kamer als deze boven water komen?

Ik verwacht niet dat mensen binnen een jaar frank en vrij hun BDSM leven kunnen uiten zonder gevaar van baanverlies en discriminatie.

Maar wel dat we nu stappen gaan maken richting rechtelijke bescherming, voorlichting en acceptatie.

Dus mijn oproep aan iedere politieke partij in Nederland: Doe hier iets aan. We hebben het homo/lesbo zijn voor allergrootste deel overwonnen. Nu tijd voor een vergeten groep mensen die voor de rest net zo normaal zijn als iedereen.

Ik daag u dus uit om te reageren.

Alvast mijn dank,

MVG

Tom  Verhoeven (helaas ook nog een schuilnaam)

Reacties zijn altijd welkom op: bdsmradio@hotmail.com.
Columnist Tom Verhoeven

Als BDSM radioman wil ik ook zo nu en dan mijn BDSM ei kwijt. Reacties zijn altijd heel leuk. Misschien zelfs wel een compliment of erger! Reageren kan op:
Tom Verhoeven
Veel lees en BDSM genot!