BDSM columns Tom Verhoeven                                                                                                                                  
Advertentie/Advertise:

De kerst staat weer voor de deur


Al bijna is er weer een jaar om. Voor BDSM Radio een hectisch jaar met momenten dat ik het soms echt niet meer zag zitten. Toch ook dit jaar weer kunnen overleven dankzij mensen die een gulle gift gaven. Ook komend jaar gaat weer minstens net zo spannend worden met een recessie voor de deur.

Als we de politicy mogen geloven krijgen we meer in de vorm van minder rechten en meer lasten verhoging. Waarbij de kleine m/v de meeste pijn heeft.

Eigenlijk had ik al niets anders verwacht. Hopelijk zijn er mensen die toch ook volgend jaar BDSM Radio in de lucht willen houden middels een gift. Zodat het BDSM Radio geluid ook deze recessie zal overleven.

Nog steeds lijkt het BDSM taboe groter te worden. Denk eens aan Minister Kamp die mensen in de bijstand wil verplichten zonder tatoe's en piercings op een sollicitatie gesprek te laten verschijnen op straffe van verwijdering uit de bijstand. Nog steeds raken werken hun baan kwijt als men onverhoeds de BDSM voorkeur van een werknemer ontdekken. Als men het ontslagrecht nog verder gaat versoepelen dan kun je al raden wat er gaat gebeuren.

Buiten al het sombere nieuws van langer doorwerken voor minder wens ik iedereen een genotvol BDSM jaar toe in 2012.

Immers alles kan tegen zitten!! Maar genieten van BDSM maakt veel echte pijn dragelijker.

Ook wens ik iedereen een gezond jaar toe.

Bezoek trouwens ook eens de websites van deze mensen. Zonder hun donatie was BDSM Radio er niet meer.
bdsm-discipline.nl, kinkybabe.info, meesteresmena.org, bdsmblueroom.nl, shingila.eu, en alle opbrengsten van mijn persoonlijke website de-kooi-bdsm.nl.

Groetjes,

Tom Verhoeven

Reacties zijn altijd welkom op: bdsmradio@hotmail.com.
Columnist Tom Verhoeven

Als BDSM radioman wil ik ook zo nu en dan mijn BDSM ei kwijt. Reacties zijn altijd heel leuk. Misschien zelfs wel een compliment of erger! Reageren kan op:
Tom Verhoeven
Veel lees en BDSM genot!