Perverse/kinky verhalen schrijf het
             M. de Hondt(met dt)
Hallo perverten,
Perversie is nog steeds het grootst denkbare
taboe en zelfs binnen de BDSM is dit meestal
niet bespreekbaar.
Hier kun je zonder censuur je verhaal met/zonder
foto's laten plaatsen en misschien als je veel mazzel
hebt een perverse date scoren (indien gewenst).
Veel leesplezier!
M. de Hondt(met dt)
Je kunt me mailen op  bdsmstat@hotmail.com
05 december, 2011,


verhaal voor m de hondt.
Door Joey sb.


Het was een chaotische dag in de stad. Vanwege een voetbalwedstrijd was de ME ook in de buurt. Ik moest nodig plassen, maar toiletten waren niet in de buurt.


Ik zag een bosje, en dacht dat ik deze wel kon gebruiken. Ik deed mijn broek open, en begon te plassen.

Opeens hoorde ik een stem achter me ''He, wat doen we daar''. Geschrokken keek ik achterom. Ik zag een vrouw in een ME uniform. Ze was best stevig, en had donkerblond haar in een staart. Ze liep mijn richting in en zei: ''zo, lekker aan het plassen?

Ik voelde me niet op mijn gemak, en probeerde het in te houden. Maar de vrouw zei: ''ja plas nu maar door, anders zit het in je broek.'' Ik vond het moeilijk om te plassen met een agente welke aan het kijken is. Toen ik klaar was, keek ze me streng aan. waarom gedraag jij jezelf alsof je een hond bent?

Met een rood hoofd, zei ik: ''sorry mevrouw, maar ik moest nodig en de wc was niet in de buurt. Ze keek me streng aan. ''oke, en dan doe je het maar hier? Viezerik!'' ''maar wat moest ik dan doen… mevrouw?'' Zei ik zacht. ''Wat?'' ze haalde wat vanuit haar zak en hield het voor mijn gezicht.

''Ik moest ook plassen, maar deed het hier in'' het was zo'n ding waar dames in kunnen plassen. ''Eigenlijk zou ik je dit moeten laten drinken.'' Zei ze boos. ''nee, dat niet… mevrouw'' zei ik geschrokken. Zit deed het ding weer in haar zak en zei: ''dat dacht ik al, ik weet wat anders. Ik zal jou laten zien hoe je een toilet maakt.'' Wist niet wat ze bedoelde, maar ze keek me serieus aan en zei: ''ik moet weer''.

Ze ging achter me staan en zei: ''armen op je rug!''. Ik deed snel wat ze me opdroeg en ze sloeg me in de boeien. Ze pakte mijn rechterarm vast en duwde me voorzichtig richting het gras. ''En nu zitten'' en ik ging op mijn knieën zitten. Ze hield haar wapenstoke bij mijn gezicht en zei: ''en nu rustig blijven zitten''. ''Oke'' zei ik snel.

De vrouw welke rechts van mij stond, ging met haar benen wijd boven mij staan. Ze opende haar riem en liet haar broek zakke en bukte. Voordat ik wist wat er gebeurde zag ik haar dikke witte kont boven mijn gezicht hangen. Vanuit mijn ooghoek zag ik lichtbehaarde vagina, en haar donkere anus hing recht boven mijn neus. Ik wist niet wat ik moest doen, en schrok toen ze schreeuwde ''en stil blijven zitten!'' ik deed wat ze zei.

Ze bewoog een beetje met haar kont en ik hoorde haar zacht kreunen. Ik zag haar anus snel even opengaan en hoorde een scheet. voordat ik deze kon ruiken ging haar anus weer open en zag wat zitten. Ze drukte en duwde wat dikke, donker bruine poep eruit. Ik deed mijn ogen en mond dicht toen het stinkende spul op mijn gezicht terecht kwam.

Ik voelde wat bij mijn borst, dit was nog wat poep welke ze eruit had gedrukt. Ze draaide me om, duwde mijn gezicht in het gras, en pakte mijn polsen vast. ik realiseerde me nu dat ze op mijn gezicht had zitten schijten. De geur van haar stinkende ontlasting maakte me misselijk.
Ik voelde dat ze me had losgemaakt, en probeerde de poep van mijn gezicht te krijgen. Ik voelde water in mijn gezicht, en probeerde mijn gezicht schoon te krijgen. Toen ik weer wat kon zien, zag ik dat ze een flesje water in haar hand had.

Ze deed haar broek weer omhoog, en zei: ''ik denk dat het geleerd hebt om niet meer buiten het toilet te plassen.'' Ze gooide wat papier. ''hier, om jezelf schoon te maken''.

Ze liep weg, en ik bekeek haar stevige kont. Ze draaide haar hoofd en zei” en wel opruimen, hé! Anders laat ik een koe op je hoofd schijten!''

Geschreven door: Joey sb

Beste Joey,

Heb je verhaal vol genot gelezen. Doe mij ook maar zo'n ME agente :)

Kinky groeten,

M. de Hondt (met dt).