Perverse/kinky verhalen schrijf het
             M. de Hondt(met dt)
Hallo perverten,
Perversie is nog steeds het grootst denkbare
taboe en zelfs binnen de BDSM is dit meestal
niet bespreekbaar.
Hier kun je zonder censuur je verhaal met/zonder
foto's laten plaatsen en misschien als je veel mazzel
hebt een perverse date scoren (indien gewenst).
Veel leesplezier!
M. de Hondt(met dt)
Je kunt me mailen op  bdsmstat@hotmail.com
05 december, 2011,


Scat ontmoeting?
Door KoosScat.

.
Op de parkeerplaats Swentibold langs de A2 bij Sittard afgelopen zondag lang gewacht op contact. Slechts één man die zich liet pijpen en waarbij ik mocht slikken. Daarna maar naar de visvijver (afslag Sittard) gereden en daar op de parkeerplaats gekeken, maar die was met 3 auto's al vol. Omgedraaid en weggereden. Even later zag ik dat één van hen mij gevolgd was, even later seinde, mij inhaalde en gebaarde hem te volgen.

Op een afgelegen plek gestopt en elkaar meteen in het kruis gegerepen.

Hij draaide zich al vlot om met zijn kont gedeeltelijk ontbloot. Hij bleek dus anaal geil te zijn. Vlug bij hem in de auto gestapt en elkaar om de beurt gepijpt tot hij over mijn schoot ging liggen en zijn kont aanbood.

Meteen een vinger nat gemaakt en in zijn anus gestoken. Al na een paar centimeter merkte ik al dat hij zich niet gespoeld had. Na een rondje om zijn drol gedraaid te hebben, vond ik dat ik mijn vinger opnieuw nat moest maken en stak deze snel in mijn mond. Heerlijk smaakte die. Na nog een rondje smeerde ik de inhoud over zijn bilnaad om deze vervolgens heerlijk schoon te likken en hem even goed te rimmen.

Toen gaf hij aan dat ik maar moest proberen hoeveel vingers ik in zijn sterretje kwijt kon. Uiteindelijk kon ik vier vingers kwijt en daarmee een deel van zijn darminhoud na buiten te krijgen. Nu zat zijn hele bilnaad helemaal onder de stront.

Geen probleem, want gretig hem ik deze weer schoongelikt tot ik van geiligheid in zijn mond klaar kwam. Hij slikte alles door.

Nadat hij ook klaar gekomen was namen wij afscheid (of is het afschijt ?) Eenmaal thuisgekomen heb ik met mijn eigen pis maar mijn mond gespoeld.

Werd het zo toch nog een fijne zondag.

Beste Koos,

Zo zie je maar dat je op de vreemdste plekken ook zomaar kinky seks kan meemaken.

Mensen die belangstelling hebben kunnen KoosScat mailen.

Kinky groeten,

M. de Hondt (met dt).