Perverse/kinky verhalen schrijf het
             M. de Hondt(met dt)
Hallo perverten,
Perversie is nog steeds het grootst denkbare
taboe en zelfs binnen de BDSM is dit meestal
niet bespreekbaar.
Hier kun je zonder censuur je verhaal met/zonder
foto's laten plaatsen en misschien als je veel mazzel
hebt een perverse date scoren (indien gewenst).
Veel leesplezier!
M. de Hondt(met dt)
Je kunt me mailen op  bdsmstat@hotmail.com
27 augustus, 2009,


Meesteres Ingrid Frost.
Door Godfather78.

Geachte Scat Lovers,

Geloof het of niet, afgelopen zondag 23 augustus had ik de eer om meesteres Ingrid te ontmoeten in het echt, toen we elkaar ontmoette, vertelde ze me dat ik mij moest haastten daar ze het niet kon houden het in haar kont, ze nam mijn kleren en vertelde me te gaan liggen op de grond, ik ontkleedde mij een beetje traag en ze vroeg me om op te schieten en te gaan liggen en mijn mond open ...


Ik was vasgebonden ... haar kont kwam boven mijn hoofd, haar kont rook perfect en ze voelde erg zacht. Ze deed haar kont op mijn gezicht in een wc-bril stand met vrijblijvend ze op en neer op mijn neus en gezicht ... opeens schoot mijn tong uit en ik likte haar kont ... ze zei dat niet te doen ... en zei dat ik het mij speet ... maar die kont .. ik vroeg er om ...

Opeens stond zij op en vroeg me hoe hongerig ik was en of ik klaar was voor de Kaviaar die zij voor mij had, ik zei jaa ... maar voordat ik zelfs mijn pik kon bereiken brak de hel los ... er kwam zoveel shit uit ... dus deed ze de stront op een schoon soepbord die zo vol was dat je witte bodem niet meer kon zien.. Hij was gevuld tot de rand..

Ze greep een paar handschoenen .. en wreef de shit op mijn gezicht en ballen en rubde haar stront in mijn neus .. Ik was zo dronken van geile shit ... ik kreeg zelfs mijn pik niet hard .. Ik was verbijsterd. maar zij schreeuwde: om die shit nu te eten ..

Ik begon te eten en slikken, eten en slikken, maar mijn neus en keel zaten verstopt met haar stront en weigerde om alles te eten omdat ik niet kon niet ademen ... ik faalde tegenover mijn Meesteres. die lading voelde voor mij als een grote blije oefening, misschien ben jij klaar voor die grote hoop ... ik was het niet ... Ik voel schaamte .. maar ze bood me een tweede kans ..

Ingrid is een prachtige blonde meisje uit Zweden, heeft een zeer mooi en warm accent ook, is ze zeker de koningin van Scat Leveringen.

We zullen elkaar wederom ontmoeten ...

U kunt in contact met haar komen voor informatie en prijzen op:
ingrid Frost frost_ingrid@yahoo.com, en haar website: www.ingridfrost.com.


Beste Godfather,

De vertaling heb ik zelf maar even proberen onder handen te nemen.

Ook wil ik je danken voor het delen van deze scat ervaring. Het lijkt deels op dit filmpje:
www.tube8.com/fetish/english-femdom-scat-slave/8461,  waar een slaaf het ook heel erg benauwd krijgt van een grote hoop poep bij een kleine Meesteres om maar even een impressie te geven hoe een slaaf het heel benauwd kan krijgen.

De link
grou.ps/dutch_scat_prostitutes, gaan we plaatsen.

Kinky groeten,

M. de Hondt (met dt).