Perverse/kinky verhalen schrijf het
             M. de Hondt(met dt)
Hallo perverten,
Perversie is nog steeds het grootst denkbare
taboe en zelfs binnen de BDSM is dit meestal
niet bespreekbaar.
Hier kun je zonder censuur je verhaal laten
plaatsen en misschien als je veel mazzel hebt
een perverse date scoren (indien gewenst).
Veel leesplezier!
M. de Hondt(met dt)
Je kunt me mailen op  bdsmstat@hotmail.com
17 september, 2006,


Te huur als perverse T.V. Slet
Door perverse TV slet.

Graag wil ik ook eens een bijdrage leveren aan deze geile site.
En hoop dat er eens twee dominante en perverse vriendinnen willen reageren maar ook een echtpaar waarvan de vrouw zeer streng en pervers en de man een onderdanige Travestiet is van harte welkom.
Mail naar: deze
perverse TV slet.


Het was een warme zomeravond dat ik door de hoerenbuurt liep te struinen. Botergeil was ik en verheerlijkte mij aan de mooie dames achter de ramen. Maar ondanks alle verlokkingen besloot ik mijn geld in mijn zak te houden want dankzij eerdere ervaringen wist ik dat als ik naar binnen zou gaan het zou uitdraaien op een snelle wip en spijt achteraf. Dus snel maar een paar sexboekjes gekocht en op weg naar huis voor een potje rukken. Ik verliet de hoerenbuurt en liep door een verlaten straat richting de tram. Toen er plots een auto naast mij kwam rijden het raampje werd opengedraaid en ik zag een hoerig opgemaakte meid van een jaar of 30. Ze sprak mij aan en zei dat ze vanavond naar haar vriendin zou gaan en dat zij op zoek was naar een geil Teefje die hun wilde dienen en die zij dan naar hartelust konden vernederen. Ik stond werkelijk perplex en wist niet goed uit mijn woorden te komen maar zij ging verder: Wat vraag je? Uhhh vijf euro stamelde ik : VIJF? NEE ik heb er hoogstens 1 euro voor over en mijn vriendin zal echt niet veel meer bieden.

Ik geef je 2 euro. Ik hoef niemand te vertellen dat ik onmiddelijk akkoord ging en gretig toehapte.

Ik stapte bij haar in de auto en zij reed weg ze stelde zich voor als Chantal en ik mijzelf als Marcel .

Ok dat is vanaf nu Marcella en jij spreekt mij aan als Meesteres is dat begrepen? Ja Meesteres antwoordde ik nederig. We reden nu door het centrum van de stad en het was gelukkig al donker toen zij mijn pik wilde zien HAAL hem uit je broek TEEF en maak hem stijf. Daar zat ik dan in een auto midden in de stad trekkend aan mijn pik voor een wildvreemde Meesteres die mij voor vanavond had gehuurd. Na een tijdje gereden te hebben kwamen we bij het huis van haar vriendin Nicole aan, Meesteres Chantal belde aan en er werd opengedaan Meesteres Chantal duwde mij naar binnen OP JE KNIEEN TEEF siste op mijn knieen zat ik toen Meeteres Nicole op haar hoge laarzen voor mij kwam staan. Kus de laarzen van Meesteres Nicole en terwijl ik de laarzen van Meesteres Nicole aan het kussen was zei Meesteres Chantal triomfantelijk Nicole dit is Marcella een goedkoop hoertje die vanavond haar best gaat doen om ons te behagen. Meesteres Chantal trok mij nu aan mijn haren omhoog en zei: helemaal uitkleden en dan naar de kamer komen waarna Meesteres Chantal en Meesteres Nicole de huiskamer inliepen. Zo snel als ik kon kleedde ik mij uit en liep de kamer in waar Meesteres Chantal en Meesteres Nicole op de bank zaten. Naakt voor hun staand zei Meesteres Nicole: Zo Slet laat mij je eens goed bekijken handen in je nek en draai in het rond , terwijl ik in het rond draaide voelde ik hun handen aan mijn pik en ballen en kreeg een paar venijnige tikken op mijn billen. Nu kreeg ik de opdracht om op handen en voeten voor hun te komen zitten Meesteres Nicole pakte een klein asbakje van tafel en liet mij deze geklemd in mijn mond vasthouden ook werd er een brandende kaars in mijn reet gestoken. Daar zat ik dan terwijl de dames mij als voetenbankje gebruikte en tv zaten te kijken zo nu en dan bukte 1 van de Meesteressen voorover om haar sigaret aan te steken of om wat as af te tikken. Toen het programma op tv was afgelopen werden de asbak en brandende kaars verwijdert en moest ik weer op mijn knieen komen zitten, terwijl Meesteres Nicole naar de keuken verdween . Meesteres Chantal begon nu aan mijn tepels te draaien en er in te knijpen maar ook plantte zij haar naaldhak op mijn borst en wreef met de punt van haar laars onder mijn zak en langs mijn staaf. Toen kwam Meesteres Nicole de kamer weer binnenlopen in haar handen had zij een bord met daarop een frikandel liggen. Meesteres Nicole zette het bord op tafel en ging weer zitten , ook zij ging nu nog even met mijn tepels en pik zitten spelen. Toen de frikandel wat was afgekoeld pakte zij hem van het bord en nam een hap ze begon te kauwen maar slikte hem niet door NEE hier was de kliekjesbak (ik dus) voor . Ze pakte mij stevig bij mijn kin vast waarna ik mijn mond opendeed ze spuugde alle etensresten in mijn mond en hield met haar handen mijn mond dicht SLIKKEN SLET en zo slikte ik de restjes frikandel en haar speeksel gewillig door uiteraard nam ook Meesteres Chantal een hap en volgde het zelfde ritueel . Toen de dames vroegen of het had gesmaakt gaf ik een heel dom antwoord : best wel lekker maar ik hou meer van een frikandel speciaal OCH JEE het sletje heeft liever een frikandel speciaal!! Nou dat kan hoor en beide dames lieten de frikandel in hun natte kut verdwijnen en werd deze ook nog voorzien van twee dikke klodders spuug alvorens hij in mijn mond werd gepropt. Omdat er bij het eten ook gedronken moest worden vulde Meesteres Chantal een glas met haar champagne en Meesteres Nicole spuugde er nog een paar dikke klodders in waarna ik het gulzig leegdronk. Nu volgde er een spelletje waarbij beide Meesteressen mij elk een half uur lang mochten vernederen en de andere Meesteres enkel toekeek. Meesteres Nicole begon: eerst moest ik uitgebreid aan haar tenen zuigen toen zij hier genoeg van had duwde zij het kwastje van een flesje nagellak in mijn mond en kreeg ik het bevel om keurig haar teennagels te lakken. Uiteraard ging dit een paar keer mis en kreeg ik slaag , moest haar teennagels reinigen en weer opnieuw beginnen toen zij eindelijk tevreden was was het de beurt aan Meesteres Chantal om mij eens lekker te vernederen. Het was al snel duidelijk dat Meesteres Chantal absoluut niet onder wilde doen voor Meesteres Nicole en zij begon onmiddelijk mijn lippen vuurrood te stiften en ook mijn nagels werden rood gelakt. Er werd mij nu een dildo aangereikt waarna ik op mijn hurken de dildo in mijn reet moest steken en met mijn gelakte nagels aan mijn pik moest trekken waarbij ik absoluut nog niet mocht klaarkomen.

Na dit alles zeer nederig te hebben ondergaan was het tijd voor mijn beloning Meesteres Nicole rolde een condoom over mijn pik en ik mocht op mijn rug gaan likken en trekken waarbij zij mij geheel onderzeken. Nadat ik was klaargekomen werd het condoom verwijdert en extra door hun gevuld met nog wat druppels pis en spuug waarna dit zo in mijn openstaande hoerenbek werd gekieperd.


Reactie M. Hondt(met dt),

Hartelijk dank voor je boeiende verhaal,

Ik hoop dat je veel reacties zult krijgen en dat er een vervolg zal komen op dit verhaal!

Heel veel succes!!!

Groetjes,

M.