SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma Menu
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com
Index:

2012
27-10-2012: slaafNH: Fantasieverhaal: De drie schimmen.
Dag Meesteres Moma,
Hierbij wederom een fantasie verhaal.  Realisatie is welkom maar zeer onwaarschijnlijk.
Soms heb je wel eens het gevoel dat je theewater gaat overlopen. In zo’n geval is het heerlijk om even lekker een wandeling te maken door de duinen om je helemaal leeg te maken.

Meer.

2011
10-09-2011: slaafNH: Fantasieverhaal: Het dames fotoclubje.
Hierbij een verhaal dat al jaren als fantasie door mijn hoofd spookt.
Op FL sta ik al een tijdje met een profiel. Als 46 jarige slaaf krijg je eigenlijk nooit veel echte respons totdat er opeens wel een reactie was.
Het ging om Meesteres Nancy uiteraard een gefingeerde naam.
Na heel wat fantasie en mail uitwisselen ontstond er wederzijdse hang om het echt te beleven.
Ze wist van mijn fantasie om totaal geblinddoekt onderhanden te worden genomen zonder dat ik haar ooit daadwerkelijk heb gezien.

10-09-2011: bedplassertje: Straf voor bedplassen.
Ik heb als kind van mijn 6e tot mijn 13e jaar in bed geplast.
Ik heb een heel beschermde jeugd gehad en mijn moeder is ondanks alle viezigheid en overlast altijd heel begripvol en liefdevol geweest.
Ze werd er nooit boos om, en strafte me er ZEKER niet voor, want ik kon er immers niets aan doen.
Die aanpak is voor een kind in die situatie natuurlijk de enige juiste en ook voor alle kinderen die tegenwoordig nog in hun bed plassen. Laat ik dat voorop stellen.
Maar nu ik groter ben geworden, heb ik na al die jaren de behoefte aan een andere aanpak van iemand die bereid is hier heel ANDERS naar te kijken.

18-08-2011: Blota78: Naakt op Bed bekeken plus 12 foto's.
Toen de gasten er waren zei ik mijn vrouw dat ze zich helemaal moest ontkleden, natuurlijk weigerde ze dat maar ik zei mijn vrienden dat ze haar gewoon moesten uitkleden en even later stond ze geheel naakt te kijk en lieten we haar voor onze ogen naakt heen en weer lopen terwijl we haar billen en borsten bekeken en natuurlijk ook haar schaamheuvel. We dwongen haar wijdbeens te gaan staan zodat we ook de schaamlippen konden bekijken en lieten haar voorover buigen zodat we haar aars konden zien.

15-07-2011: Switchbert: SM gevoelens en gehuwd.
Beste meesteres Moma,
Vandaag kwam ik na heel lang zoeken uw emailadres tegen, niet dat ik speciaal naar u zocht ik had gewoon geluk, en wil nu mijn probleem aan u voor te leggen.
Ik hoop dat u een oplossing voor mijn probleem hebt, het is beslist geen fake.
Mijn nikenaam is Switchbert en ben 56 jaar oud, gehuwd dus gebonden.
Mijn ega voelt helemaal niets voor iets sm-achtigs en is hier dwars van.
Maar ik heb een probleem( al 20-25 jaar), wat overigens heel goed is omschreven in het wandering spirits site, hoe het is om iets te hebben wat je niet kunt uiten. Maar vergeten kun je niet en steeds weer zal het weer naar boven komen.

12-06-2011: outsider.
Geachte Meesteres Mona,
ben een jongen van 20 jaar en heb interesse in BDSM en dan vooral om een Meesteres te dienen. ik ben een keer bij een Professionele Domina geweest en dat was een spannende ervaring. ben ook vaak aan het kijken
op verschillende bdsm-sites. ook kinky seks lijkt me mooi. ik ben nog wel maagd en ervaring met relaties heb ik ook niet.

15-05-2011: Hele extreme slaaf.
Dag zeer strenge Meesteres Moma
Zal mij eerst even voorstellen ik ben Ron en midden veertig. Eigenlijk zit ik met een heel extreem vraagstuk. Na jarenlang diverse onderdanige ervaringen te hebben gehad gaat mijn gedachte steeds vaker naar de in mijn ogen ergste vernedering die een mens kan ondergaan n.l.: Als menselijk toilet gebruikt te worden door een Meesteres.

04-02-2011: Van jan: Mailen met Mrs. of slavin.
Mijn naam is jan ben in de veertig en ben op zoek naar een
Mrs. of slavin waar mee ik mijn ervaring kan mailen.

2010
29-09-2010: Van slaafNH: De fantasie: Extreme mindfuck (Lang verhaal).
Spannende is dat ik haar alleen maar heb gezien op een vage foto en dat ik haar tijdens deze eerste keer ook helemaal niet zal zien. Ik moet mijn auto op een plek in de Zaanstreek neerzetten en dan wachten met een van binnen geblindeerde zonnebril, wat mij allemaal gaat overkomen.

28-01-2010: Van jongeman 20: Hoe in contact te komen met Meesteres?.
hoi ik ben een jongen van 20 jaar en ben niet egt bekend met de sm weereld maar zou graag meer te weten willen komen.

2009
15-11-2009: Van Jan: Stalslavin.
Het is vrijdag middag rond half zes als mijn sletje onwetend van het klaar zijn van de stal thuiskomt en na even bijgekomen te zijn van de drukke dag gebied ik haar zich uit te kleden en deel ik haar mee dat het moment is aangebroken voor de eerste 24 uur in haar stal.

27-10-2009: Van Roi: Gay Master in mijn pubertijd.
Ik ben een volwassen man van 30 jaar en ik heet Roi.
Vroeger, toen ik 14 was, had ik een buurjongen die Rick heette. Hij was ook 15 en we hadden beide een lekker lijf met six-pack. Ik was vroeger al geobserveerd door SM.

Tussen 2004 en 2009 is mijn rubriek overgenomen. In 2009 had ik mijn comeback.

2003
25-11-2003: Van Bertus: Zeer kort over dwangbuis fantasie.
ik hou erg van sm ik loop  rond met het gevoel dat ik vastgebonden wil worden in en dwangbuis door  en vrouw.

17-11-2003: Van ex-Agentje: Politiespel tijdens kindertijd.
Als kind had een vriend waarmee ik vroeger politie agentje speelde. Alleen wegens gebrek aan verdachten verzonnen we kamerregels met als sanctie opsluiting. Het probleem was of eigenlijk het leuke en geile. Dat ik vaker bij hem was omdat zijn ouders vaak wegwaren.

12-11-2003: Van Toon: Klappen van tante.
Ik ben nu een man van 43 jaar oud, maar toen ik een jongetje was werd ik regelmatig over de knie gelegd door mijn tante als ik stout was.

10-11-2003: Van slavin babette: Kan hard slaan op mijn borsten kwaad?.
Een misschien stomme vraag, maar ik wordt graag tegen mijn borsten geslagen met blote handen of zweep, en dat in een voorovergebogen positie. Ik hebcup7b. Kan het kwaad voor mijn borsten of tepels?

09-11-2003: Van slaaf Willem: Tips voor langdurige opsluiting.
Mijn meester sluit mij wel eens op in mijn kooi, nu willen we de duur hiervan opvoeren, maar we weten niet precies hoe we dit doen met eten/drinken en gebruik toilet.

06-10-2003: Van schoenlikker: Fantasie over schoenen en spuug.
Ik denk dat mijn fantasieen niet heel erg veel met BDSM te maken hebben maar ik denk dat er toch wel wat raakvlakken zijn. Ik kick namelijk verschrikkelijk op schoenen gedragen door vrouwen.

28-09-2003: Van Henk: Praten over seksfantasie loopt uit.
Wat een leuke kans om op te schrijven wat ik een tijdje geleden heb meegemaakt. Het was erg warm weer en op het terrasje van een leuke strandtent kwam ik in gesprek met een leuke vrouw die ik al een paar keer eerder had gezien. Wat later op de avond ging het gesprek over spelletjes in je sexleven.

18-09-2003: Van 32 jarige: De strenge juf op school.
Ik ben een man van 32 jaar en vroeger heb ik eens een spannende ervaring gehad die ik graag met je wil delen. Het lijkt me ook erg spannend om het allemaal nog eens een keer na te spelen met een leuke meesteres. Ik zat op een school bij een leuke, jonge en knappe lerares maar omdat ik een keer 's ochtends voor het eerst van mijn leven gespijbeld had moest ik 's middags nablijven omdat ze daar graag een gesprek over wilde hebben.

04-09-2003: Van 36 jarige: Luierfetish.
ik weet niet of ik hier hellemaal thuis hoor maar ben zeer lang bedplasser geweest zo tot mijn 20ste en heb daardoor een luierfetish ontwikkeld.

07-06-2003: Van jack: Perverse fantasie en op zoek.
Tja, ook ik ben op zoek naar een Meesteres, tenminste, ik geloof dat ik wel in het hokje SM hoor, maar dan wel de 'perverse-vernederingskant' ervan. Je ziet nl. zo vaak staan "geen poep, enz." zowel bij slaven als bij de commercielen, maar ik zoek dat dus juist wel.

26-05-2003: Van bas: Zoek een e-mail Meesteres.
Ik ben al tijden op zoek naar een meesteres die mij via e-mail training wil geven tot een volwaardig slaafje.

06-05-2003: Van Ivo: Fantasie vernederingen van buurvrouw.
Ik heb volgend probleem. Mijn buurvrouw en haar dochter hebben meestal hun muziek loeihard staan zodat ik vaak nauwelijks buiten in de tuin kan zitten. Ik heb mijn buurvrouw daarover aangesproken en gezegd dat ik dat niet wilde. Ik kreeg te horen dat ik een achterlijke lul was en mijn bek moest houden. Ik was behoorlijk overdonderd, maar waarschijnlijk vanwege mijn onderdanig/masochistisch karakter gaf ik geen weerwoord en droop af.

21-04-2003: Van Patrick: Vernedering in Peepshow Hulst.
Ik kreeg uiterst perverse gedachten, ik wou haar tongzoenen en omdat ze dat niet deed, vroeg ik haar om speeksel in mijn mond te laten druppen, zoveel ze maar wou... Toen spuwde ze heel mijn gezicht vol, hoe meer ze spuwde hoe geiler ik ervan werd. Ik heb nadien haar kut als gek uitgelikt en die smaakte biezonder lekker, ze was ook goed nat.

21-04-2003 Van Kees: Ander Nylon Fetish verhaal.
Ook ik heb de onbedwingbare lust om als man nylons aan te trekken. Geen panty’s want wie die ooit uitgevonden heeft zouden ze alsnog een hele lange straf moeten geven,. Nee, die échte ouderwetse nylonkousen zoals die uit de jaren vijftig en zestig.

17-04-2003 Van Robbie: Nylon Fetish verhaal.
Als mannelijke nylonkousen liefhebber was ik laatst bij een collega van jou. Zij was zelf gekleed in ragfijne zwarte nylons, die omhoog gehouden werden door zwarte jarretelles, een zwarte tanga en schoenen met hoge hakken. Ik moest mij helemaal uitkleden van haar en ik moest wachten op nadere instructies.

02-04-2003 Van slavenhond: Wanhopige oproep voor Meesteres.
mijn leven is er op gericht om Meesteres te dienen.
maar ik kan er geeneen vinden.. ik plaats advertenties.. bied me aan.. maar het wil niet lukken..

11-03-2003 Van sexslaaf: Aanbod 16 jarige sexslaaf.
ik moet u iets zeggen ik wil heeeeeeeeeeeeeeeeel erg graag is een sexslaaf zijn alstublieft maar als ge mijn leeftijd weet zult ge ni meer willen maar ik wil wel heeeeeeeeeeeeeeel erg graag ik ben maar 16 jaar.

11-03-2003 Van Arjan: 15 jarige slaaf.
Ik ben een beginnende slaaf van 15 jaar.
Ik hoop dat u dit niet erg vind.
Voor mij is deze wereld nog nieuw.
Maar zo'n jong iemand lijkt mij ook voor u nieuw.
Ik hoop graag dat u mij stap voor stap deze wereld in kan helpen.

28-02-2003 Van dennis: Fysieke overmeestering.
ik heb bijna tot geen ervaring, maar mijn fantasie is om iets van fysieke overmeestering, of iets met politieagentes te "spelen" althans de vrouw of TV.

16-02-2003 Van Patiënt dik: Strenge verpleegster gezocht.
zou je me kunnen helpen?ik hou veel van strenge verpleegsters ik ben een ondeugende patient.ik ben een man 41 jaar een verpleegster is de baas.zij heeft een witte verpleegsterjurk aan ik helemaal naakt.

16-02-2003 Van TV slavin Jolanda: TV slavin fantasie 2.
ik ben jolanda een travestietje van 43 jaar 1.60 kort slank ik ben er achter gekomen dat ik onderdanige gevoelens heb  hetlijkt me spannend om gebonden te worden of als sex slavin gebruikt te worden of als dienstmeid.

16-01-2003 Van (tv) Meesteres Janique: Tip BDSM vakantie adres.
Ik weet nog een bijzonder goed s/m vakantie adres.
Met cellen in kerkergewelf dus langdurig op water en brood ook arbeidsslaven kunnen hier goed terecht en natuurlijk zijn slaven zonder taboes hier ook uiteraard van harte welkom.

16-01-2003 Van Jolanda: TV slavin fantasie.
Ik ben jolanda een travestietje van 43 jaar 1.60 kort slank ik ben er achter gekomen dat ik onderdanige gevoelens heb hetlijkt me spannend om gebonden te worden of als sex slavin gebruikt te worden of als dienstmeid ik loop altijd in een kort rokje of jurkje met kousen en hoge pumps ik wil alles proberen ik kan overdag of in de avond een meester of meesteres te dienen is het raar dat ik die gevoelens heb en dat ik me graag als vrouw kleed

2002
30-12-2002 Van B; Vraag over BDSM vakantie adres.
26-11-2002 Van alex: Medische BDSM behandeling.
03-11-2002 Van Vincent: Aanbod als slaaf.
25-09-2002 Van slaaf M: Fantasie.
09-09-2002 Van vinn: Fantasieverhaal van vinn.
28-08-2002 Van Bernadette: BDSM relatie probleem.
08-08-2002 Van slaaf hans: Fantasie slaaf hans.
02-06-2002 Van Mrs. Valerie: Stil plekje voor BDSM fantasie.
03-04-2002 Van ministreel: Geen SM ervaring.
29-03-2002 Van slaaf nietsnut: Vastbind Fantasie.
29-03-2002 Van Collega Meesteres: Naalden op sub gebruiken.
17-03-2002 Van Theun: BDSM Tips gevraagd.
06-03-2002 Van lezeres: Grenzen en stopwoorden.
26-02-2002 Van james: Kapsels.
18-02-2002 Van BeachMistress: Naar het strand.
17-02-2002 Hele bijzondere fetish.
13-01-2002 TV slavin Natasja deel 2.
03-01-2002 TV slavin nastasja.

2001
15-12-2001 Door slavin: Het mes op de nek.
18-06-2001 Verhaal van Vanessa.
07-06-2001 Verhaal slaaf ton.
05-04-2001 SM-belevenis van een slaafje.
24-01-2001 Werkmeid Dweil.
23-01-2001 De blinddoek.