SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 10 sept 2011

Van slaafNH.

Fantasieverhaal: Het dames fotoclubje


Dag Meesteres Moma,


Hierbij een verhaal dat al jaren als fantasie door mijn hoofd spookt.


Op FL sta ik al een tijdje met een profiel. Als 46 jarige slaaf krijg je eigenlijk nooit veel echte respons totdat er opeens wel een reactie was.
Het ging om Meesteres Nancy uiteraard een gefingeerde naam.
Na heel wat fantasie en mail uitwisselen ontstond er wederzijdse hang om het echt te beleven.

Ze wist van mijn fantasie om totaal geblinddoekt onderhanden te worden genomen zonder dat ik haar ooit daadwerkelijk heb gezien.

Het enigste wat ik wist was dat ze 54 jaar is en in Haarlem woont.
Zo kwam dan eindelijk D-day en de zenuwen gierden door mijn lijf. Want ik wist totaal niet wat er allemaal ging gebeuren.

Het enigste dat ik wist was dat ik 10 uur vastgebonden en geblinddoekt onder haar macht zou vallen.

Toen was het zover ik stond voor haar deur en belde aan met mijn ogen dicht zoals afgesproken.

De deur ging open een liefelijke doch dwingende stem verwelkomde mij. Eenmaal binnen was de enigste opmerking die ik kreeg:  “je kunt nu nog terug maar hierna is er absoluut geen weg terug tot ik helemaal met je klaar bent”. Waarna ze er nog even achteraan zei: “zelfs, janken, schreeuwen en smeken zullen je niet helpen.. Wil je dat slaaf?” Ik die al weken naar deze dag toeleefde zei resoluut: “Ja Meesteres”.

Direct nadat de voordeur achter mij dicht was had ze al een blinddoek bij mij omgedaan.

Na mijn ja gidste ze mij naar boven waar ze mij gebood mezelf uit te kleden. Binnen no time stond ik naakt en onzeker voor haar. Ze gaf wat klappen en tikken op mijn ballen en gebood mij op bed te gaan liggen. Alwaar zij mij stevig en wijdbeens op vastbond. Op werden mijn pik en ballen in een stevige bondage gedaan.

Daar lag ik dan niet wetend wat mij zou overkomen. Al snel merkte ik dat ze de kamer verliet en ik hoorde dat ze de sleutel van de kamerdeur omdraaide waardoor ontsnapping echt niet meer mogelijk was.

Voor mijn gevoel kroop er uur voorbij waarin er niets gebeurde maar dat kon ook langer of korter zijn. Opeens hoorde ik slot ratelen en ging de deur weer open. Ongemerkt ging haar hand naar mijn pik en ballen waardoor er bij de nietsvermoedende ik een schok door mijn lijf ging.
Ik merkte dat ze pikbondage iets losser maakte en daarna ging de deur weer op slot. Weer kroop de tijd voorbij waarbij de spannendste en geilste fantasie door mijn hoofd spookten.

Opeens ging de deurbel en hoorde ik twee vrouwenstemmen lachen. Weer ging de bel en weer vrouwenstemmen. Zo ging dat nog een aantal keren door tot ik in de huiskamer een compleet kwekconcert aan dames hoorde.

Al snel dacht ik dat ik hier alleen maar opgesloten zou blijven liggen. Totdat ik opeens de sleutel weer hoorde omdraaien.

Al snel verbrak een wat oudere stem de stilte: “Zo dus jij bent komend half uur mijn bef en likslaafje?” Ik zei met een hese stem: “Ja”.

Ik hoorde dat ze zich aan het uitkleden was en al snel kreeg ik een tepel in mijn gedrukt waar ik volgens haar flink aan moest zuigen. Onder haar gekreun merkte ik dat ze haar volle lichaam al likkend over mij heen liet gaan.

Al snel merkte ik dat zij op mijn gezicht ging zitten met haar en voelde haar enigszins behaarde kut tussen haar volle billen op mijn neus en mond dansen. Al snel zat mijn gezicht in haar bilnaad en gebood ze mij haar aars te likken. Opeens voelde ik pijn aan mijn pik en ballen.

Kennelijk zat er een trektouwtje aan de bondage om mij aan te sporen. Met de snauwende stem: “Harder likken”.

Ze zat met haar volle gewicht op mijn slavenkop en het op en neer gaan zorgde er nog voor dat ik adem kon halen. Toen ze gillend klaar kwam ontdekte ze tot haar schrik dat het half uur om was.

Ze vloog de kamer uit om daarna met een teiltje water en een washandje mij schoon te maken. Als een soort reanimatie pop die schoon moest zijn voor de opvolgster.

Daarna ging ze weg en deed de deur weer op slot. Na een tijdje ging de deur weer van het slot en was er weer andere stem die mij wel een befbekkie vond hebben.

Deze wat slankere dame liet haar sappige kale kutje in standje 69 likken waarbij ze af en toe plagerig een lik over mijn eikel en ballen gaf met de opmerking: “Je mag niet klaarkomen”.

Zo ging het tijdje door met iedere keer een andere dame. De één heel lief en de ander heel dominant. Er was er zelfs één die wat ferme kwatten spuug op mijn gezicht deponeerde omdat ik dan lekker glad was tijdens het rijden op mijn gezicht. Toen ze eenmaal vol op mijn gezicht zat liet ze terwijl ik naar lucht probeerde te happen nog een paar scheten op mijn neus terwijl ze in lachen uitbarstte.

De Meesteres vond het wel gaaf om een dildogag in mijn mond te stoppen en mij daarna te neuken alsof ze een paard aan draven was met constant rukjes aan het ballentuigje.

Ook was er één die het wel gaaf vond om mijn naakte geschoren lijf helemaal af te likken en mijn kont vol te proppen met haar vingers en diverse dildo's.

Uiteindelijk dacht ik vijf verschillende vrouwen te hebben gehad die mij allemaal 2x mochten gebruiken.

De laatste mocht mij kennelijk klaarmaken en deed ferm ruw rukkend waarbij haar tong en mond tussendoor gretig gebruikt werden plus het touwtje. Uiteindelijk kwam ik gillend en schokkend klaar.

Daarna werd ik weer gewassen, losgemaakt en mocht ik mij met blinddoek aankleden voor zover dat ging.

Eenmaal weer bij de voordeur waar ik mijn ogen moest dicht houden kreeg ik de vraag: “Volgende keer weer slaaf van het fotoclubje ?”. Ik kon maar één ding zeggen en dat was:  “ja Meesteres”.

Tot op heden zal ik dames die mij gebruikten als hun levende vibo niet herkennen zelfs al zou ik in de supermarkt tegen ze aanbotsen.

U snapt net als mij dat deze fantasie eigenlijk nooit realiteit zal worden. Toch wil ik het langs deze weg proberen in de hoop dat er een prettig gestoorde dame zal reageren.


Lieve slaafNH,

Dank voor het delen van je hete fantasie.

Je weet nooit of er dame(s) is die dergelijke fantasie van de andere kant wil beleven.

Ik wens je veel succes en laat even horen of je droom uitgekomen is.

Dus wil je deze slaaf? klik
hier om te mailen.

Kus van Moma