SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 15 juli 2011

Van Switchbert.


Beste meesteres Moma,


Vandaag kwam ik na heel lang zoeken uw emailadres tegen, niet dat ik speciaal naar u zocht ik had gewoon geluk, en wil nu mijn probleem aan u voor te leggen.


Ik hoop dat u een oplossing voor mijn probleem hebt, het is beslist geen fake.

Mijn nikenaam is Switchbert en ben 56 jaar oud, gehuwd dus gebonden.
Mijn ega voelt helemaal niets voor iets sm-achtigs en is hier dwars van.
Maar ik heb een probleem( al 20-25 jaar), wat overigens heel goed is omschreven in het wandering spirits site, hoe het is om iets te hebben wat je niet kunt uiten. Maar vergeten kun je niet en steeds weer zal het weer naar boven komen.

Ik kan er ook met niemand overpraten en ben ook niet bekend in de sm wereld, doordat ik mijn huwelijk niet in gevaar wil brengen.

Maandelijks zijn er een paar momenten dat ik het echt niet kan negeren en dat uit zich dan in op x-hamster wat filmpjes kijken en daarna een spel met mijn eigen en daarna een dieptepunt!!!!!

Waarom schrijf ik u, omdat u een antwoord gaf aan een 20-jarige jongen en die trof me.

Ik ben niet bemiddeld en durf daarom ook niet naar de priveadressen te gaan, veelal durf ik ook niet omdat ik niet weet of ik nu een subje ben of
een dominant. Wat mij trekt is eigenlijk dat een subje (v) door een meesteres wordt behandeld of dat een subje(m) dus ik ,door een meesteres wordt behandeld,

maar dan op een manier van door fijne pijn naar een hoogtepunt wordt gebracht.

Extremen zijn voor mij nu nog niet weggelegd of het moet zijn dat een subje upside down wordt behandeld , dit vind ik een waanzinnige fijne voorstelling.

Dit is de eerste keer dat ik mij uit en geeft al een goed gevoel en hoop dat u mij antwoord.

Wat zijn de mogelijkheden voor zo'n iemand, eigenlijk hoop ik dat u iemand kent die het met mij wil proberen.

U denkt misschien er zijn toch datingsites genoeg, maar dat is ook betalen voor er contact is en heb geen eigen betaalpas dus kan/wordt dit ook gecontroleerd.

Het is geen fake , u moet dit van me aannemen, maar iemand die geen raad weet met zijn gevoel en nu eindelijk het kan wegschrijven.

Weet u een oplossing??? eventueel kan ik in week 29 of 30 wel een middag vrijmaken van mijn werk om eventueel ergens iemand te ontmoeten of zo??

Misschien weet u wel iemand waar ik naar toe kan mailen voor dit probleem waar ik al jaren mee bezig ben. Of een niet betaalde site voor een date of mailen of zo.

Mijn eigen inschatting is dat ik een subje wel heel goed kan matchen, maar misschien is een switch verstandiger.

Ik zal u erkentelijk zijn als u me terug zal mailen,

en erg dankbaar,

met de groetjes van xx switchbert xx

ps. contant heb ik eventueel wel wat moneyLieve Switchbert,

Uit jouw leeftijd maak ik op dat je net als mij uit het tijdperk komt dat SM nog een heel groot taboe was (nu nog steeds helaas).

Alleen is er een geluk bij het ongeluk gekomen dat we tegenwoordig de beschikking hebben over het internet.

Waardoor grote groepen mensen en gelukkig tegenwoordig net zoveel mannen als vrouwen met elkaar in contact kunnen komen.

Je hebt gelijk de meeste datingsite's zijn nou niet bepaald een uitnodiging voor mensen zoals jouw.

Met andere woorden de juiste weg op internet weten te vinden.

Net zoals die jongen die ik vorige keer had stuur ik je webadres toe waar de echte BDSM liefhebbers m/v komen. Vandaar dat ik het adres hier niet zomaar plaats omdat die website gewoon zuiver moet blijven.
Voordeel is ook dat de armen van google daar niet kunnen komen.
Zoals bij andere datings site's wel het geval is.

Je zult ontdekken dat er ook vrouwen bestaan die hetzelfde als jou ervaren.

Maar goed dan ben je er nog niet. Je hebt immers een vrouw waar je heel veel van houdt en bovendien ook graag mee in het bejaarden tehuis wilt komen.

Ik neem aan dat je al eens subtiel visjes hebt uitgeworpen naar je vrouw om te peilen of ze ervoor in is.

Uit ervaring weet ik dat je met humor en grappen heel veel dammen kunt laten doorbreken.

Als je zeker weet dat ze er niet voor in is dan gaat er toch een soort dubbel leven spelen.

Waarbij je er rekening mee moet houden dat als je betrapt wordt dat het wel eens einde oefening van je huwelijk kan betekenen.

Dat is iets wat je zeker niet wilt. Maar aan de andere kant merk je ook dat je SM gevoelens steeds harder gaan knagen. Het lijkt wel een soort obsessie te worden. Ook dat is niet goed voor het huwelijk omdat je dan het gevaar krijgt van impuls reakties. Waardoor de relatie ook weer kan stranden.

Het handigste in jouw geval is een hele goede vriend in handen te nemen die misschien wel net als jou in dezelfde situatie zit.

Je zou b.v. zgn een zelfde hobby kunnen als die vriend. Zoals b.v. vissen, motorrijden enz. In ieder geval een hobby die je vrouw niet aantrekt.

Op het moment dat je dan b.v. gaat daten met een Meesteres of switch dan kan je die vriend laten bellen met de vraag of je het dagje vissen niet bent vergeten.

Stel dat die vriend een date heeft dan kan je hem bellen met de vraag of hij het vissen/stappen niet vergeten is.

Je zal merken dat er geen argwaan zal zijn. Waardoor je je ook met een gerust hart kan overgeven aan je SM gevoel zonder angst om betrapt te worden.

Date in ieder geval zeker nooit thuis. Wij vrouwen hebben een zesde zintuig en een zeer goed ontwikkeld reukorgaan.

Bij een eerste date is er meestal geen sprake van een SM spel. Je kan b.v. afspreken op SM avonden van de VSSM, AVSH, NVSH enz.

Spreek een vrouw ook nooit gelijk aan als Meesteres of slavin. Dit zijn dingen die moeten groeien. Net als in het gewone leven moet er een wederzijdse klik ontstaan.

Ook zal je dan merken dat mensen die aan SM doen eigenlijk over het algemeen hele aardige en toffe mensen. Voordeel is ook dat al deze mensen in precies hetzelfde schuitje als jou zitten. Ze houden van SM en hebben allemaal net als jou ook ooit eens die eerste stap moeten zetten met knikkende knieën.

De meeste nieuwe mensen ervaren het als een warme douche van herkenning. Daarna zul je denken van had ik het maar 20-25 jaar geleden ontdekt. Je beslist niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn die ontdekt dat SM op jouw leeftijd heel mooi is.

Wat commerciële Meesteressen aangaat is het heel belangrijk om te weten dat er Meesteressen zijn die het liefst zoveel mogelijk geld uit je zakken willen kloppen. Maar er zijn ook hele goede SM studio's die je een onvergetelijk mooie ervaring kunnen geven. Ook hebben SM studio's voor iedere wens wel de spullen. Maar ja het kost wel wat.

In jouw geval zou ik gewoon proberen een goede SM vriendin te vinden. Mocht dat echt niet lukken dan kun je altijd nog een SM Studio in de arm nemen.

Ik wens je veel succes en laat horen of het je al dan niet gelukt is.

PS ben jij die verloster voor hem klik hier om te mailen.

Kus van Moma