SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 15 mei 2011

Hele extreme slaaf.

Dag zeer strenge Meesteres Moma

Zal mij eerst even voorstellen ik ben Ron en midden veertig. Eigenlijk zit ik met een heel extreem vraagstuk. Na jarenlang diverse onderdanige ervaringen te hebben gehad gaat mijn gedachte steeds vaker naar de in mijn ogen ergste vernedering die een mens kan ondergaan n.l.: Als menselijk toilet gebruikt te worden door een Meesteres.

Hoewel ik best wel wat Meesteressen ken is dit voor mijn gevoel een soort "no go area". Waardoor ik na een plagende geinige opmerking in die richting maar afdruip en de verlangens eigenlijk alleen maar in de bovenkamer blijven.

Mijn vraag is weet u een Meesteres of switch die er voor in is uiteindelijk als de gelegenheid daar is een slaafje te gebruiken als toilet voor de kleine en/of grote boodschap.

Ik weet dat het één van de intiemste handelingen is die een mens kan prijsgeven vooral door het grote taboe.

Ook kan ik desgewenst switchen de andere kant op. Vraag is kan ik deze miniscule fractie van een speld vinden in een land vol hooibergen?

Uiterlijk, ervaring of leeftijd zijn helemaal niet belangrijk. Wel zou het handig zijn als deze Meesteres/switch in Noord Holland woont. En niet iedere date hoeft een perverse date te zijn. Want er valt nog veel meer met slaafjes te doen dan alleen dit.

Hellup Meesteres Moma,

Groetjen ron

Lieve ron,

Inderdaad rust hier een heel groot taboe op. Buiten het deit dat er volgens mij 2 commerciële Meesteressen bestaan op dit vlak kan ik je verders niet helpen.

Wel kunnen dames die ook dergelijke verlangens hebben en zoeken naar die fractie van een speld in een land vol hooibergen mij mailen zodat ik deze kan doorsturen naar ron. O.v.v.
Extreme slaaf ron.

Je zou zeggen dat vrouwen die ook heimelijk met deze verlangens spelen zich toch wel moeten herkennen in jouw verhaal.

Ik wens je heel veel succes en reacties.

Kus van Moma