SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 15 nov 2009

Stalslavin,

Het is vrijdag middag rond half zes als mijn sletje onwetend van het klaar zijn van de stal thuiskomt
en na even bijgekomen te zijn van de drukke dag gebied ik haar zich uit te kleden en deel ik haar mee dat het moment is aangebroken voor de eerste 24 uur in haar stal.
Ze kijkt verbaasd, mompelend van “hoe kan dat” leg ik haar het zwijgen op en ik gebied haar uit te kleden waarop ze zegt “mag ik eerst nog even naar het toilet” Dit is te veel voor mij en ik laat mijn zweep zien en gebied haar nogmaals “nu uit te kleden”
Verbaasd, een beetje bang maar ook vol opwinding gehoorzaamt het sletje, als ze helemaal naakt is doe ik haar leren halsband om, gesp er een lange ketting aan en gebied haar mij te volgen.
Buiten in de tuin aangekomen ziet ze voor het eerst de stal, de stal waar in zij 24 uur moet verblijven, geen normaal toilet, geen water uit de kraan maar net als de dieren “leven in een stal”
Vlak voor de stal beveel ik haar op handen en knieen te gaan, langzaam vol verbazing gaat ze door haar knieen en kijkt hoe ik de ene paal uit de stal verwijder en zo de doorgang tot “haar stal” vrijmaak. Ik zie haar denken maar ze stribbelt niet tegen, als in een roes blijft ze keurig op handen en knieen geduldig wachten op wat komen gaat!
Dan volgt met luide stem mijn commando “naar binnen slet” ze schrikt wakker uit haar roes en kruipt voorzichtig haar stal in. Eenmaal in goede positie met haar hoofd tussen de palen gesp ik een ketting aan haar halsband en haar vierentwintig uren zijn aangebroken.  Al lang was dit haar droom,
maar nu het werkelijkheid is geworden lijkt ze helemaal in een roes te zijn en ik vraag mij af of alles goed tot haar doordringt.
Terwijl ze daar op ellebogen en knieen staat doe ik haar polsbanden om en klik er een sstukje ketting tussen van 20 cm en daar doe ik weer een ketting van 30 cm aan wat ik aan haar halsband klik, zo weet ik zeker dat deze slet niet bij haar kutje kan komen “haar meester zal de eerste 24 uur over haar kutje en verdere lichaam regeren en bepalen wie of er wel of niet klaarkomt”
Ik kijk of ze verder voldoende bewegingsvrijheid heeft en of ze voldoende naar achteren kan met haar achterwerk om zo haar behoefte te doen en alles lijkt in orde. Terwijl ik de woorden spreek”ik ga in huis” streel ik met mijn hand over haar billen en voel ik aan haar spleetje, ze zucht en hijgt en ik duw snel even mijn vinger naar binnen”wat is dat kutje nat en warm”, ze kromt haar rug en duwt dan haar kutje richting mijn vinger mar ik trek snel terug, ik loop de stal uit en laat haar alleen!

Als ik daarna binnen ben besluit ik omdat dit de eerste keer is om in het begin om het uur een kijkje te nemen ik kijk op de klok en het is nu 18.00 uur.
Uiteraard ben ik ook opgewonden en vol spanning, toen ze daar zo mooi voor het eerst in haar stal stond en ik mijn vinger even snel in haar kutje stak had ik natuurlijk het lefst mijn lul in haar kutje gestopt en haar genomen, maar dat heeft deze slet nog niet verdiend vind ik!
Ik rommel nog wat in huis en denk steeds aan mijn sletje, hoe zou het daar zijn, hoe zou ze het vinden, heeft ze het niet koud enz enz
Als dan eindelijk de klok 19.00 uur slaat ga ik naar buiten, naar haar stal en kijk vol opwinding hoe daar mijn slet keurig aan een ketting in de stal ligt, ze ligt op haar zij en slaapt, de opwinding heeft haar in een dusdanige roes gebracht dat ze erbij in slaap is gevallen.
Ik sta ondertussen vlak achter haar en ze slaapt nog steeds, dan streel ik over haar billen, ze schrikt op en kijkt verbaasd in het rondte en dan beseft ze weer “ik ben een sletje, voor 24 uur vastgeketend in mijn stal en mijn meester zal over mij regeren”
Ik kijk even rond of alles goed is, ze ligt mooi in het hooi wat haar zo te voelen voldoende warm houdt en ik denk dat ze zo wel de komende uren zonder toezicht kan, ze kan duidelijk niet met haar handen bij haar kutje en heeft toch voldoende bewegingsvrijheid om te bewegen en kramp te voorkomen.  Dan hoor ik haar stem “ik heb honger meester” Verdorie, door de opwinding nooit meer aan eten gedacht, dom van mij!
Uiteraard laat ik dit niet merken en zeg “is het water in je bak niet voldoende”, Nee zegt ze, ik heb honger. Zonder iets te zeggen ga ik naar binnen, haar onwetend achterlatend en ik denk na over wat ik haar te eten zal geven want dit was ik even vergeten. Ik kijk in de koelkast en ik zie een zakje soepgroente liggen, dat leek mij wel wat, fijne stukjes groentes, dat eet gemakkelijk uit een bak zonder te smeren. Vervolgens maak ik nog een roerei en meng alles samen en volgens mij moet dit voldoende stoffen bevatten om gezond deze zware uren door te komen. Ik doe alles in een metalen hondenbak en dit tesamen met een fles lekker koud water loop ik terug naar de stal.
Mijn sletje hoort mij aankomen en kijkt verlangend naar wat ik heb meegebracht en ik vraag of ze trek heeft, waar op ze antwoord “ik heb erg dorst en honger meester” na de lunch heb ik geen eten of drinken meer gehad” Oke, terwijl ik het koude water voorzichtig in haar bak giet komt ze overeind en staat weer op ellebogen en knieen met haar mooie ronde kont naar achteren wijzend.
Vervolgens zet ik haar de groente met fijn geroerd ei voor in ik zeg dat ze hier tot de volgende morgen 06.00 uur mee moet doen!
Ze kijkt naar de beide bakken, hoe moet ze dit doen, kan ze dit wel? Ze heeft erg dorst en wil van het water drinken maar beseft ook dat dit uitwerking op haar nu toch al wel redelijk gevulde blaas zal hebben want ze moest al plassen bij thuiskomst.
Ze twijfelt maar beseft ook dat ze geen keus heeft en ze besluit te gaan drinken, voorzichtig spitst ze haar lippen en duwt haar hoofd richting de waterbak en als haar lippen het water hebben bereikt zuigt ze voorzichtig het water naar binnen, het smaakt heerlijk verfrissend en ze drinkt meer, het gaat makkelijker dan ze dacht en vergeet even waar en wie ze is. Dan ineens komt ze weer bij bewustzijn en voelt een enorme druk in haar blaas, het koude water doet haar blaas overlopen, wat nu? Ze durft niet te plassen, na 38 jaar zindelijkheid zo ineens alles laten lopen, dat kan toch niet...
Ze spant met alle kracht haar sluitspieren en vergeet dat ik nog steeds naast haar sta en dat ik haar onderlichaam zie spannen om deze druk tegen te houden. Ik besluit rusti achter in de stal te gaan zitten om te kijken hoe dit verder gaat, als ik eenmaal zit heb ik een mooi uitzicht op haar achterwerk en prachtig kaal geschoren kutje. Het sletje houd met alle macht haar spieren gesloten, wetende dat ze dit niet redden zal maar ze kan het nog niet, als ik plas zal ik onderspetteren denkt ze
Haar honger en dorst gevoel is nu geheel overmand door haar blaas en ze beseft “het zal moeten” vergetend dat ik achter haar zit. Voorzichtig kruipt ze naar achteren zo ver haar ketting dat toelaat, ze doet haar benen zo wijd mogelijk en dan ontspant ze haar spieren en laat haar plas de vrije loop.
Een volle straal komt tussen haar half geopende lipjes vandaan en komt in het hooi terecht, door het hooi spettert het minder dan ze verwacht had en geniet van deze heerlijke ontspanning en laat haar blaas helemaal leeglopen, daarna zucht ze en laat haar hoofd naar beneden hangen.
Wat een prachtig gezicht was dat voor mij,  die intense strijd in haar tegen haar eigen blaas die overging in volle overgave van “plassen als een dier” waarvan ze zichtbaar genoot.
Ze kroop naar voren en ging liggen, niet meer denkend aan de spetters op haar benen of druppeltje aan haar kutje en genoot van de warmte en het heerlijke gevoel dat dit natuurlijke hooi aan haar lichaam gaf. Ik stond op en kwam naar voren, ze schrok, ze was mijn aanwezigheid vergeten en ik vroeg hoe ze dit beleefd had, ze antwoorde, eng en vreemd maar ook heel opwindend  “ik kreeg toen ik eenmaal ontspande zo'n heerlijk gevoel dat ik bijna een orgasme kreeg meester”
Zonder emotie te tonen adviseerde ik haar nog wat te eten en te drinkem en dan te gaan slapen, “spaar je energie zei ik, je hebt nog bijna 22 uur te gaan slet”
Ik deed het licht uit en verliet de stal zonder iets te zeggen, Natuurlijk had ik haar graag genomen nadat ik gezien had hoe haar half openstaande lipjes deze heerlijke urine straal naar buiten liet komen, wat was dat mooi en opwindend en wat had ik toen graag mijn lul in haar natte kutje geduwd, maar ze heeft het nog niet verdiend!

In huis gaat de tijd langzaam en na twee bakjes koffie is het ondertussen bijna 21.00 uur en ik besluit een borrel te nemen en een sigaar op te steken. Genietend van deze dingen denk ik na over mijn sletje, Hoe ligt ze nu, heeft ze al gegeten, heeft ze weer van dat koude water gedronken  enz enz. Zo gaan mijn gedachtes verder en de tijd verstrijkt en ik schenk ondertussen mijn derde borrel in en zet een muziekje op en zie in eens dat het ondertussen al bijna 22.00 uur is.
Wat zal ik doen, nog een controle voor de nacht of laat ik mijn slet gewoon over aan haar lot?
Na enig nadenken besloot ik voor controle te gaan en ging weer naar de stal, mijn slet lag wakker in het hooi en alles leek goed. Toen ik informeerde hoe ze zich voelde zei ze “ik ben zo opgewonden, het hooi kriebelt aan mijn kutje en dat maakt mij geil, ik wil genomen worden meester”
Ik antwoordde met norse toon “jou wens is niet belangrijk, je bent een slet, een slet om mij te dienen en niet anders om!” Je weet dat je niet mag zeuren en toch vraag je om een beurt terwijl je hier nog maar net vier uur ligt, ik zal je straffen!
Ik pak mijn zweepje die al in de stal hing en ik gebood haar met haar bovenlichaam op te grond te gaan en op haar knieen te blijven, haar kont stak nu mooi omhoog en alles was goed zichtbaar en benaderbaar. Daarna streelde ik haar heupen, haar billen en ze huiverde, ze wist wat zou gaan komen. Met mijn vinger ging ik naar haar spleetje en duwde hem voorzichtig naar binnen en masseerde haar opgezwolle kitelaar, ze kreunde en hijgde. Wat was dit nu schoot het door haar hoofd, ik zou toch gestraft worden? Ik ging verder en haar kont kronkelde, ze genoot zichtbaar en ik versnelde mijn beweging, ik ging door tot ik merkte dat ze bijna een orgasme kreeg en trok toen snel mijn vinger terug en met de andere hand sloeg ik met de zweep over haar billen op dusdanige hoogte dat de uiteinde van de leren reepjes precies over haar naar buitenpriemende kitelaar sneerde.
Dat was schrikken, dat was pijnlijk, ze schreeuwde maar ik gebood haar om haar mond te houden.
Ze kneep met haar sluitspieren, haar billen trokken samen en ze begon te huilen, dikke tranen over haar wangen biggelend! Ik moest streng zijn en gebood haar weer haar kont in de lucht te steken waarop ze kreunend en schrijend gehoorzaamde. Bij straf kreeg ze altijd vijf zweepslagen, ze had er dus nog vier te goed die ik haar dan ook in een snel tempo gaf. Haar billen waren rood en haar kutje gloeide van pijn en ze snikte “meester ik heb het verdiend en ik onderga u vernedering en pijniging”
Sliertjes geil hingen aan haar lipjes en het kwijl drupte keurig in het hooi, het hooi waarin zij de nacht moest doorbrengen!
Ik liep naar voren en vertelde haar dat het nu 22.45 was en dat ik naar bed ging om haar niet weer te zien of te spreken voor de volgende morgen 06.00 uur.
Terwijl ik voor haar stond en naar haar gezicht keek zag ik hoe ze met haar boventanden op haar onderlip beet om de pijn te verbijten, pijn die ook echt pijn deed maar haar ook opwond. Op dat moment had ik graag mijn lul in haar mond gestoken en haar in haar mond geneukt zoals ik al zo vaak gedaan had. Graag had ik mijn lading zaad diep achter in haar keel gespoten maar dat zou deze slet ook graag willen omdat ze het lekker vind om in haar mond genomen te worden en bovendien zou het haar even de pijn van de striemende zweep doen vergeten, en dat heeft ze niet verdiend! Ik pak mijn blindoek en die doe ik voor haar ogen en zeg tot haar  “tot morgen slet”
Ik liet haar alleen, alleen met haar pijn, alleen met haar vernedering, daarvoor is ze een slet!

In huis drink ik nog een borrel en ga dan naar bed, eerst kan ik niet slapen van de opwinding en draaide me menig keer om om tenslotte tegen twaalve in slaap te vallen.
Als de volgende morgen om half zes de wekker afloopt vlieg ik over eind, hoe zou het met mijn slet zijn, heeft ze het niet koud, heeft ze genoeg te drinken heeft ze gegeten enz enz.
Ik ga snel naar beneden en neem snel een ontbijt met koffie en maak wederom een zak soepgroente open wat ik weer aanvul met een roerei en pak vervolgens weer de fles met koud water uit de koelkast. Het is nog geen zes uur en ik neem eerst nog even het laatste nieuws door op internet en als dan de klok 06.00uur slaat ga ik weer naar mijn stal, ik doe voorzichtig, ze mag me niet horen en bij aankomst zie ik dat ze slaapt, ze ligt op haar zij, haar kont naar achteren en haar mooie borsten naar voren priemend! Haar water en etensbak zijn half leeg maar er zit ook veel fijn hooi in haar bakjes en ik besluit het weg te gooien en te verversen. Terwijl ik bezig ben wordt ze wakker en ik beveel haar op haar ellebogen en knienen te gaan staan. Ze rekt zich uit en langzaam maar zeker gehoorzaamd ze en komt overeind. Haar grote borsten hangen mooi naar beneden en ik loop langs haar heen, ik kijk tussen haar benen en haar kutje is door het hooi mooi schoon en droog geworden en ziet er aanlokkelijk uit. Ik loop naar voren en vraag haar hoe de nacht was, ze antwoord”goed meester, ik heb wat gegeten en gedronken en heb daarna geslapen”
Ze ziet niets want ze heeft de blindoek  nog voor en ik besluit dat eerst zo te laten, ik pak vervolgens de zelf gemaakte melkmachine “twee metalen schotels die om haar borsten passen waaraan een vacuumslang zit” ik duw deze onder tegen haar borsten aan en draai de vacuumkraan open. Haar borsten zuigen naar binnen en het vacuum pulseert, zuigt hard, en iets zachter enz enz.
Dit had ze nog nooit eerder meegemaakt en ze genoot duidelijk van dit nieuws en haar lichaam kronkelde, haar rug kromde en strekte zich weer en ik gebood haar stil te staan, wat ze dus ook even deed. Het was een mooi gezicht, twee volle borsten aangesloten op een melkmachine, ik genoot.
Schijnbaar genoot zij ook want ze begon weer te kronkelen en te bewegen en zonder te waarschuwen haalde ik de zweep wederom tussen haar benen door “stilstaan slet” gebood ik haar!
Kreunend van pijn verstijfde ze en bleef keurig staan en kon ik kijken hoe haar mooie volle borsten
ritmisch door de pulsaties heen en weer bewogen!
Na tien min was het genoeg en kreeg ze de vrijheid te eten en te drinken, met haar mond zoekend naar haar eten en drinkesbak omdat ze nog steeds geblindoekt was. Toen ze bij de waterbak kwam begon ze het water slurpend naar binnen te zuigen, het sletje leerde snel want ze wist blindelings waar de etensbak stond en at wat groentes met ei.
Ik genoot van dit avontuur en ik beveelde haar meer te drinken “ik heb geen dorst meer meester” klats, weer een zweepslag over haar kont en kutje, drinken slet, ik wil je weer zien plassen!
Ze zette haar mond weer aan de bak, rustig slurpte ze het water op en langzaam voelde ze de druk in haar blaas weer groter worden door het koude water en automatisch spande ze haar sluitspieren weer aan. Gisteravond had het haar zo'n opluchting gegeven en had ze gedacht dat ze het nu makkelijk zou kunnen, maar nee, haar lichaam blokkeert. Ik kijk rustig toe en sommeer haar wel een beetje door te drinken, ze gehoorzaamt maar het is moeilijk, dan zijn haar gedachtes bij de volle blaas en vergeet ze te drinken, als ze zichzelf dan weer op het drinken concentreert verslappen haar sluitspieren.  Ik wil mijn meester een plezier doen denkt ze, hij mag naar mijn plassen kijken maar ik blokkeer, ooh meester help mij flitst het door haar hoofd.
Ik blijf geduldig kijken, ik zie terwijl ik achter haar zit haar spieren steeds verkrampen en ik weet dat er een moment komt dat ze het niet meer houden zal. Ze drinkt rustig door, neemt maar kleine slokjes in de hoop dat dat haar moment zo lang mogelijk zal uitstellen. Ze knijpt als nooit te voren en steeds weer zie ik haar billen samentrekken om vervolgens weer licht te ontspannen,Dit gaat minuten zo door, het moet haar uitputten, het kan niet anders en ik blijf geduldig naar dit moois kijken. En dan ineens, dan houd ze het niet meer en barst in tranen uit en laat alles de vrije loop, ik kijk weer maar dat prachtige half geopende kutje waar uit een volle straal urine richting het hooi verdwijnt. Haar totale overgave aan deze emotie van huilen en spieren ontspannen maken haar helemaal onbevangen en ze laat zich gaan zoals ze nog nooit eerder deed en dit geeft haar zonder dat ook maar iets of iemand aan haar borsten of kutje zit een heel lang en diep orgasme, het golft door haar lichaam, haar kutje plast en haar tranen stromen over haar wangen, wat een heerlijk voldaan gevoel, zo'n lang en diep orgasme' zo'n ontlading had ze nog nooit eerder gehad.
Ze hunkert en schokt nog na, wat een beleving, wat een genot en komt langzaam bij uit een roes
die ze nog nooit eerder “zo diep” heeft beleefd


Als ze weer goed bij bewust zijn is geef ik haar voor het eerst van mijn leven een compliment, Sletje zeg ik, dit is “overgave” zoals een meester dat wil zien en beleven,  Je hebt het sneller bereikt dan ik verwacht had, maar als je mij beloofd dit elk weekend te trainen “klaarkomen zonder aanraking”
dan ben je nu vrij tot het volgende weekend, daarna gaan we opnieuw beginnen en ga je weer in de stal tot je een orgasme krijgt zonder aanraking!
Dit houden we vol tot je zo getraind bent dat je een orgasme kunt krijgen “zonder aanraking” op commando van je meester, ongeacht waar we zijn of wie er bij is!

Beste Jan,

Dank voor je hele spannende, opwindende en vooral boeiende verhaal.

Ik denk dat er veel mensen zijn die dromen van zoiets.

Kussen van,

Moma