SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 27 okt 2009

Beste Momo,
Ik ben een volwassen man van 30 jaar en ik heet Roi.
Vroeger, toen ik 14 was, had ik een buurjongen die Rick heette. Hij was ook 15 en we hadden beide een lekker lijf met six-pack. Ik was vroeger al geobserveerd door SM. Ik fantaseerde dus ook veel om hem te vernederen. Zo kwam het een keer dat hij aan mij vroeg of ik bij hem wilde slapen. Ik antwoord natuurlijk ja. Met het voornemen om hem een slaaf van mij te laten zijn, ging in naar de winkel en ik kocht zacht touw.
Toen was het zover, ik ging vandaag bij hem slapen. Zijn ouders waren er in de middag niet thuis, dus ik ging toen al naar hem toe met mijn spullen (het touw en een handdoek had ik ook mee). Toen ik daar kwam, en dacht wat we misschien wel niet gingen doen, kreeg ik al bijna een stijve. We gingen wat kletsen en ik bracht uiteindelijk het onderwerp sex in het gesprek. Hij dat hij het nog niet had gedaan, maar wel al condooms had. Ik vroeg waar, moet de smoes dat ik het niet geloofde. Hij zei waar de condooms lagen. Uiteindelijk zei ik tegen hem, dat ik wel intresse had in SM, en hij bekende. Hij zei dat hij zo graag vernederd en vastgebonden wilde worden, en slaaf worden van een Meester. Ik de Meester, hij de slaaf.

Ik zei dat ik wel een keer meester wilde spelen, en hij stemde in. Hij moest mij vanaf nu aanspreken met Meester Roi. Hij moest eerst naakt kruipend naar mij toe en mijn voeten kussen. Hij kreeg toen al een stijve. Toen moest hij op zijn honds gaan staan en ik ging op hem paardrijden. Met mijn voeten corrigeerde ik hem soms in zijn pik, door er een beetje op te duwen. Met mijn handen hield ik zijn tepels vast, als het sneller moest. Toen we dat hadden gedaan, moest hij op zijn rug op zijn bed liggen. Ik deed de blinkdoek om en bond hem vast aan de spijlen van zijn bed. Ook deed ik een stuk touw door zijn mond zodat hij niet kon schreeuwen. Toen ging ik op hem liggen en bewoog flink hem te slaan op zijn tepels en pik. Nadat ik dat een tijdje had gedaan, maakte ik hem los, en moest hij op zijn buik liggen. Ik ging spelen met mijn hand op zijn kont. Uiteindelijk pakte ik de condooms, deed het om, en begon hem heerlijk te neuken. Uiteindelijk kwam ik klaar. Het was een heerlijk orgasme. Ik maakte hem los en hij moest mij alleen nog pijpen, en dan was het klaar. Hij moest mij wel verder Meester blijven noemen.

Beste Roi,

Het is leuk om te zien dat vele BDSM gevoel zich al ontpopt tijdens de jonge jaren.

Jij bent daar dus ook duidelijk geen uitzondering in.

Daarom ook mijn dank voor je onthulling.

Waar ik wel nieuwsgierig naar ben:

-Hoe is het verder afgelopen?

-Ben je nu een Gay master of hetero Master?

-Hoe ben je verder gegroeid?

Ik hoor het graag van je,

Kussen van Moma enne geen Momo