SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 25 november 2003

hoi meesters moma
ik hou erg van sm ik loop  rond met het gevoel dat ik vastgebonden wil worden in en dwangbuis door  en vrouw dat gevoel word met de dag meer en dat ik moet luisteren naar haar kan je me mail achter laten mischien zijn er vrouwen die met mij er over wil en mailen
groetjes bertus

Lieve Bertus,

Kort maar bondig. Klik
hier, om te reageren.

Kus van Moma