SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 17 november 2003

Liefste Meesteres Moma,

Alleerst voordat ik mijn verhaal start mij even voorstellen. Ik ben een gebonden 40 min man. Maar nu mijn verhaal over het ontstaan van mijn SM gevoelens.

Als kind had een vriend waarmee ik vroeger politie agentje speelde. Alleen wegens gebrek aan verdachten verzonnen we kamerregels met als sanctie opsluiting. Het probleem was of eigenlijk het leuke en geile. Dat ik vaker bij hem was omdat zijn ouders vaak wegwaren. Intussen had hij ik denk wel honderd kamerregels zodat je zowat geen vinger kon optillen of je overtrad een regel met daarop de celstraf in de donkere berging. Doordat ik zoveel overtredingen maakte en daardoor eigenlijk wel voor jaren opgeborgen kon worden in de berging. Stelde hij voor dat ik naakt opgesloten zou worden in ruil voor strafvermindering. Na heel horten en stoten deed ik het.(was immers een net jongetje). Dus daar lag ik met mijn stijve pikkie opgesloten te zijn. Ieder kwartier kwam hij voelen of ik wel naakt was. Dat deed hij door aan mijn pik te voelen. Waarbij er bij iedere aanraking een schok door mijn lichaam ging. Tijdens het luchten in een badjas beging natuurlijk weer de nodige overtredingen. Waarbij hij een ultimatum stelde toen ik eenmaal weer naakt opgesloten was. Ik moest alles doen wat hij wilde en vooral een pijpstraf doen. Ook moest ik dit ondertekenen op een contract (Anders zou ik de berging niet meer uitkomen). Zo onderging ik mijn eerste pijpstraf. Ik moest hem een half uur pijpen. 1 minuut pijpen 1 minuut rusten en dat dus totaal een uur lang. Maar ik vond het geil. Zo zouden er nog vele pijpstraffen volgen. Ook onderging ik in mijn nakie "martelingen" zo werd ik eens op het bed vastgebonden en maakte hij een windschermlijntje vast aan mijn pik. Dat lijntje ging door een haakje boven het bed waarna hij rukjes gaf aan het uiteinde. Hij ging altijd door tot net de pijngrens en dan stopte hij. Zo stopte hij op die manier ook eens een potlood in mijn kont en heeft hij ook eens een haarborstel gebruikt die hij in de lengterichting heen en weer haalde over mijn pik. Dus je snapt het wel richting mijn buik een lekker gevoel en richting mijn knieën een pijnlijk gevoel als de borstel over mijn eikel ging. Ook kan ik mij herinneren dat ik eens kleding van zijn moeder moest aantrekken dus zo kreeg ik een dameslip aan model fuik, plus panties, bh en een jurk aan. Waarna hij mij opdirkte met lippenstift oogschaduw enz. Daarna speelde hij de rol van ontvoerder waarbij hij mijn handen op mijn rug bond en mij overal begon te betasten (natuurlijk vooral in die fuikslip). Zo moest ik liggen terwijl hij alle kleding van mij afstroopte en mij hevig aan het tongen was terwijl zijn pik hevig tegen mij aan het rijden was. Soms kreeg ik zachte tikjes in mijn gezicht als ik het niet goed deed. Onder dat heftige tongen en het geruk en gefriemel aan mijn pik kwam ik voor het eerst van mijn leven klaar. Ik was toen 14 en in de wolken. Een half jaar later kwam hij klaar tijdens een pijpstraf in de buitenlucht ik slikte het door en het smaakte goed (immers hiv en aids bestonden nog niet).

Toen hij een jaar of 15 was verhuisde hij waardoor ik hem minder zag. Toen hij 16 was verhuisde hij helemaal ver weg en sinds die tijd ben ik hem kwijt. Daarna ken je het verhaal hetero en gehuwd. Maar ik denk heel vaak terug aan die slaafse tijd en zou zo weer voor de bijl gaan als ik hem zou zien en de straf met rente moet inhalen. Maar die kans is nihil.

Nu ben ik op zoek naar een Meester of Meesteres die volgens bovenstaande methode mij wil domineren. Waarbij de eisen best naarboven mogen gaan ten opzichte van mijn jeugdbeleving.

Ik woon in de driehoek Haarlem, Zaandam en Alkmaar. Ik hoop dat iemand mij wil gebruiken.

Groetjes van ex agentje

Lief ex-agentje,

Het verhaal is voor een hoop mensen wel herkenbaar. Daar veel mensen hun onderdanige of dominante gevoel kregn naar aanleiding van een ervaring uit hun jeugd. Ik hoop dat er mensen zijn die je kunnen gebruiken. Mail deze slaaf door
hier, te klikken.

Kussen van Moma