SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 12 november 2003

Lieve moma,

Ik ben nu een man van 43 jaar oud, maar toen ik een jongetje was werd ik regelmatig over de knie gelegd door mijn tante als ik stout was. Ze legde me met de blote billen over de knie totdat ik 16 werd. Ze zei tegen mij stout jongetje kom maar eens hier leg jezelf over mijn knie. Ze had een stevige hand, ze kletste op mijn billen netzolang totdat ze vuurrood en gloeiendheet waren, ik was volkomen machteloos over haar knie. Ik verlang naar zo,n tante die me regelmatig over de knie legt.

Liefs,

Toon

Lieve Toon,

Tja ik proef uit je verhaal dat je de strenge correctie nodig hebt van een nieuwe tante. Bij deze strenge tantes van Nederland mail dit ondeugende neefje. Klik
hier, om Toon te mailen.
Veel succes Toon en ik hoor wel van je zodra deze strenge tante je billen rood heeft geslagen.

Tikken van,

Moma