SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 10 november 2003

Geachte Meesteres Moma,


Een misschien stomme vraag, maar ik wordt graag tegen mijn borsten geslagen
met blote handen of zweep, en dat in een voorovergebogen positie. Ik heb
cup7b. Kan het kwaad voor mijn borsten of tepels?

Het zelfde geldt voor mijn lipjes. Weet U het of is een arts hiervoor raadplegen
verstandiger?

Groetjes slavin babette

Lieve slavin babette,

Dat is helemaal geen stomme vraag. Maar wat is wijsheid en in jouw geval wat is slaan? Kijk in principe geeft je lichaam dus ook je borsten en schaamlippen aan: tot hier en niet verder. Dus in verre weg de meeste gevallen is je lichaam hoeder voor blijvende schade. Ga je door die grens heen kan mogelijk het averechtse effect worden bereikt n.l. dat je niet of nauwelijks pijn voelt. Dit kan b.v. gebeuren als je klemmetjes te lang laat zitten. Na circa 20 minuten sterft er weefsel en zenuwen af door gebrek aan bloedtoevoer. Zelf heb ik daar lelijke verwondingen door gezien.

Bij je borsten en schaamlippen geld hetzelfde. Je borsten mogen best een keer bont en blauw zien (als je dat zelf wilt). Maar als dat constant is dan krijg je wederom die problemen met bloedtoevoer. Regel: overal waar te voorstaat is niet goed.

Wel is het belangrijk dat je vooral boven je veertigste regelmatig je borsten navoelt m.b.t. knobbeltjes en bobbeltjes. Er gaan verhalen dat door een harde klap deze knobbeltjes gaan woekeren tot borstkanker.

Dan is een dokter zelfs een must ook zonder klappen natuurlijk.

Maar in jouw geval lekker genieten en niet over je pijngrens heengaan en het komt helemaal goed.

Kus van Moma