SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 9 november 2003

Beste redactie,

Ik heb een vraag.

Mijn meester sluit mij wel eens op in mijn kooi, nu willen we de duur hiervan opvoeren, maar we weten niet precies hoe we dit doen met eten/drinken en gebruik toilet.

Weet u misschien een goed idee om dit te kunnen doen?

De kooi is 80*80*80cm en ik zit hier met mijn handen op de rug en de voeten aan elkaar in.

Groetjes,

Slaaf Willem.

Beste Willem,

Best lastig. Want 80x80x80 cm is niet echt een ruimte om zeer langdurig in opgesloten te zitten. Dat heeft met name te maken met de rug en gewrichtsklachten die na een dagenlange opsluiting kunnen ontstaan.

Natuurlijk kun je wel een aantal dingen doen. Denk b.v. aan het aanbrengen van een catheter voor de plas en evt. een ziekenhuis bedpan voor de grote boodschappen. Eten zal het best gaan d.m.v. van een leger veldfles beker (metalen kroes). Deze past in de regel net tussen de spijlen.

Succes in ieder geval.

Kus van Moma