SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 6 oktober 2003

Beste Meesteres Moma
Ik denk dat mijn fantasieen niet heel erg veel met BDSM te maken hebben maar ik denk dat er toch wel wat raakvlakken zijn. Ik kick namelijk verschrikkelijk op schoenen gedragen door vrouwen. Dit zijn dan echter geen blinkende hoge laarzen maar gewone schoenen, laarzen en sneakers die dagelijks gebruikt worden. Ik prefereer profielzolen, heerlijk om daar met je tong tussen te likken. Zoals ik al aangaf vind ik het lekker om deze schoenen te kussen en likken. In mijn fantasieen lig ik op mijn rug en plaatst de dame haar voet op mijn gezicht en laat me haar schoenzolen likken. Terwijl ik daarmee bezig ben hoor ik dat ze op de grond spuugt, vlak bij mijn gezicht. De zool boven mijn gezicht is even weg, komt naast me op de grond waar haar rochel ligt, ze draait een paar keer met haar voet alsof ze een insect doodtrapt en dan krijg ik haar schoen weer in mijn gezicht. Haar zool is erg klef van de spuug geworden en ze beveeld me alles op te likken. Dan haalt ze haar voet weg en begint in mijn gezicht te spugen, niet een maar meerdere keren. Als ze daarmee klaar is krijg ik de andere schoen op mijn gezicht en ze begint de spuug met haar zool over m'n gezicht te wrijven. Uiteraard moet ik alles oplikken.

Dat is in grote lijnen mijn fantasie en inderdaad komen er geen zwepen, maskers of andere attributen in voor, sorry. Mijn vriendin gaat niet in mijn fetish mee, vind ze maar nix dus verveel ik er haar ook niet mee. Meestal behelp ik me met haar schoenen als ze er niet bij is, dan lik ik haar schoenen en zolen en mastrubeer. Gelukkig ben ik een gezonde jonge man en houd nog genoeg over voor de "normale" sex met mijn vriendin. Toch wil ik een keer de ervaring van totale vernedering zoals boven beschreven ondergaan, daarom heb ik een ad geplaatst.

Maar wat denkt u ervan, is dit heel erg apart of is het gewoon BDSM maar dan niet helemaal afgemaakt? En waar ga je op zoek naar dames die dit willen doen, een meesteres vind me te soft (hou niet van pijn) terwijl een "gewone" vrouw me een freak zal vinden.

Alvast bedankt voor uw antwoord en vriendelijke groeten
schoenlikker.

Lieve schoenlikker,

Zoals je in je verhaal weergeeft denk je dat er geen sprake is van BDSM. Ik zal je uit de illusie helpen. Er is wel degelijk sprake van BDSM.
We praten immers over een machtsverhouding waarbij jij je overgeeft aan een vrouw die toch wel aardig wat vernederends op je loslaat.

Zo zullen er slaven zijn die walgen van hetgeen jij als slaaf zou willen ondergaan en kicken op zware pijn. Zo zijn er ook Meesteressen die niet kicken op het geven van de zweep. Maar juist op het vernederen van een slaafje. Dus op ieder potje past dekseltje. Wel heb je gelijk dat er relatief veel Meesteressen kicken op de mix van pijn en vernederingen die zij aanbrengen.

In ieder geval zet ik je e-mail hier neer in de hoop dat er Meesteressen zijn die jou helemaal zien zitten.(klik hier om schoenlikker te mailen)

Als je een ervaring krijgt wil ik dat wel graag weer van je horen.

Kussen en spuug van Moma

Naschrift van Moma:
De mogelijkheid om te mailen is uitgeschakeld daar er een aantal mensen zijn die het leuk vinden om flauwe grappen te maken. Bahhh wat een zieke mensen zijn dat.