SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 28 sept 2003

Lieve Moma,

Wat een leuke kans om op te schrijven wat ik een tijdje geleden heb meegemaakt. Het was erg warm weer en op het terrasje van een leuke strandtent kwam ik in gesprek met een leuke vrouw die ik al een paar keer eerder had gezien. Wat later op de avond ging het gesprek over spelletjes in je sexleven. Het bleek dat we allebei wat ervaring hadden met het geven en ontvangen van billenkoek. We kletsten nog wat door en opeens zei ze dat ze het af en toe een kick vond om met een voorbinddildo in haar kamer rond te lopen. Ze zei; ''Ik voel me dan een mooie, dominante vrouw en dan fantaseer ik dat een man voor me klaar moet gaan staan zodat ik hem tussen zijn billen kan gaan penetreren".
Ik zal je alle details besparen maar uiteindelijk ben ik met haar meegegaan naar haar huis. Ze stelde voor dat we eerst lekker zouden gaan douchen en dat ik daarna in een stoel zou gaan zitten. Ze ging voor me staan, zette een voet naast me op de stoel en vroeg of ik haar heerlijk wilde gaan likken. Het was echt een prachtige meid met een roomzachte huid, heerlijke billen en mooie volle borsten. Het spannende strookje schaamhaar en haar prachtige benen deden me sidderen van genot terwijl ik haar likte. Na een tijdje pakte ze mijn gezicht vast en nadat ze kletsnat en schuddend was klaargekomen zei ze dat ze het erg lekker zou vinden als ik op handen en knieen op de stoel zou gaan zitten en wachten op wat zou gaan komen.
Het was werkelijk erg indrukwekkend toen ze na een tijdje op hoge hakken en met haar voorbinddildo voogebondenr aan kwam lopen. De dildo was gelukkig niet heel erg dik of groot want dan had ik me misschien wel bedacht. We moesten wel een beetje lachen maar ze smeerde haar voorbinddildo en mijn billen heerlijk vol met glijmiddel en uiteindelijk heeft ze me voorzichtig een paar keer in door haar gewenste standjes genomen. We vonden het allebei erg spannend en ze zei dat ze het erg opwindend vond als ik in een nieuw standje voor haar klaar ging staan, mijn billen op haar ritme mee begonnen te bewegen en als ze het gevoel kreeg dat ze erg mooi en dominant was.
Binnenkort gaan we weer een keertje afspreken om fantasieen uit te wisselen. Ik mag nu wat bedenken en ik kies voor het geven van een pak op haar lekkere blote billen. Het lijkt me echt supergeil als ze zich uit gaat kleden en ze haar volle, zachte en romige billen aanbiedt die vervolgens heerlijk kletsend gaan meeklapperen bij de billenkoek.

Groetjes, Henk.

Lieve Henk,

Hartelijk dank voor je geile verhaal. Het leuke is dat je ook vertelt hoe je op een ongedwongen manier het gesprek op seks weet te krijgen. Met als gevolg dat zij hier welwillend op in gaat.

Zelf ben ik een grote fan van voorbinders. Vooral die met een dubbele pik. Ook is het heerlijk om tijdens of tussen de stoten door billenkoek uit te delen.

Ik hoop dat ik het vervolg van je belevenissen mag horen.

Kussen van Moma