SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 18 sept 2003

Lieve Moma,


Ik ben een man van 32 jaar en vroeger heb ik eens een spannende ervaring gehad die ik graag met je wil delen. Het lijkt me ook erg spannend om het allemaal nog eens een keer na te spelen met een leuke meesteres. Ik zat op een school bij een leuke, jonge en knappe lerares maar omdat ik een keer 's ochtends voor het eerst van mijn leven gespijbeld had moest ik 's middags nablijven omdat ze daar graag een gesprek over wilde hebben. Tijdens dit gesprek schrok ik erg want ze zei dat ik me strikter aan haar autoriteit moest leren onderwerpen en dat ze dat het beste voor elkaar zou krijgen als ik me even helemaal zou uitkleden voor een flink pak op mijn billen.
Ik protesteerde nog en wist niet wat ik meemaakte maar ik moest me uiteindelijk helemaal uitkleden en bloot en gebukt voor haar gaan staan. Ze nam nog even de tijd om me precies naar haar wens klaar te zetten en toen ze tevreden was legde ze een hand op mijn rug en...... klets, klats, klets, klets.................in een hoog tempo begon ze het pak op mijn blote billen te geven! Na een tiental klappen stopte ze even en ik mocht niet opkijken maar ze zei dat ze een vrijere armzwaai nodig had. Ik hoorde dat ze haar blousje uitdeed en je zult het niet geloven maar in lange broek en met haar prachtige borsten helemaal bloot heeft ze me toen echt een enorm pak op mijn blote billen gegeven. Ik heb daarna trouwens nooit meer gespijbeld dus waarschijnlijk had ze nog gelijk ook!

Lieve 32 jarige man,

Inderdaad is dat een heel spannend, geil en opwindend iets wat je hebt meegemaakt. Waarschijnlijk hoopte de juf toch dat je wat vaker ging spijbelen. Toch kan het voor anderen die dit lezen best een trauma zijn. Zelf was je er wel gediend van maar voor hetzelfde geld had je dit ervaren als een gigantisch vernederend iets waar je misschien wel levenslang iets aan over had kunnen houden.

Dus toch maar hopen dat de juffen die dit lezen dergelijke praktijken niet op op kinderen loslaten. Trouwens degene die de strenge juf wil spelen voor deze scholier mag hier klikken.

Ik hoop dat er leuke reacties uit voortkomen en misschien nog wel zo'n geile spannende ervaring.

Kus van Moma