SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 4 sept 2003

hoi Moma,

ik weet niet of ik hier hellemaal thuis hoor maar ben zeer lang bedplasser geweest zo tot mijn 20ste en heb daardoor een luierfetish ontwikkeld nu ben ik 36j en plas express in mijn pamper en in mijn bed en zou het fijn vinden als ik daar billenkoek voor kreeg als straf en vernederd voor word zoals met luier buiten op mijn terras op straf staan zodat de menssen konden zien dat ik nog in mijn bed plas wat denk je der van MOMA

Beste 36 jarige,

Wat is er mis met je luierfetish? Niets toch!!! Zoals je weet loop ik zelf over in de slaven. Dus zul je het op andere manieren moeten proberen.

Kus van Moma