SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 7 juni 2003

Lieve Moma,
Tja, ook ik ben op zoek naar een Meesteres, tenminste, ik geloof dat ik wel in het hokje SM hoor, maar dan wel de 'perverse-vernederingskant' ervan. Je ziet nl. zo vaak staan "geen poep, enz." zowel bij slaven als bij de commercielen, maar ik zoek dat dus juist wel: ik droom ervan om door een perverse dominante vrouw als haar persoonlijk toilet gebruikt te worden, dus echt alles braaf doorslikken. O ja, en in mijn droom heeft ze natuurlijk ook altjd nog een aantal vriendinnen, die mij dan ook meteen gebruiken. Heel weinig kans dus. Ik ben een man van 47 uit Amsterdam, niet knap, niet slank, niet rijk, niet ongebonden, niet ervaren, en heb dus weinig hoop op een boeiende, spannende, kostenloze SM-relatie met een schitterende, slanke, jonge, in strak leer gehulde Meesteres...daarom heb ik slechts een eenvoudige vraag: ik zoek een doorsnee vrouw met dominante en perverse trekjes, hoeft niet slank, hoeft niet in leer, die het wel leuk lijkt mij op perverse wijze te vernederen, bijv. door mij als zitkruk te gebruiken, maar dus ook als toilet, ook als brave likslaaf en mij soms met harde hand dwingt tot dingen die ik niet wil. Die vrouw hoeft helemaal niet naakt, ik vraag geen sex.
Ik hoef ook helemaal niet veel aandacht, geen spelletjes met touwtjes en klemmetjes, gewoon commando: "Stoel!" om een half uur op me te gaan zitten lezen, of "Bek open!" als ze er iets in wil deponeren.... Ik ben een rustig en meegaand type. Ook een bescheiden vergoeding zou ik best wel willen betalen. Maar zelfs als je een commerciele meesteres vindt, die dat wel doet en zo'n behandeling geeft, dan voel je toch dat zij dat niet echt enthousiast doet, maar alleen voor het geld. In Japanse en Braziliaanse films en foto's zie je dat daar deze 'hobby' veel meer voorkomt, maar hier blijkbaar niet.... Lieve Moma: Kun jij me helpen?? Waar vind ik zo'n spelcontact??
P.S. eventuele reacties graag naar jackwester@hotmail.com.


Lieve Jack,

Inderdaad heb je gelijk dat het voor veel mensen een taboe is om poep bij het sm spel te betrekken. Ook heb je gelijk dat in bepaalde landen dat taboe minder is. Zo zijn er in Japan heel veel mensen die s'morgens
na het opstaan een glas van hun ochtend urine drinken. Niet vanwege de kick maar eerder omdat zij ervan overtuigd zijn dat er in die afvalstoffen nog heel concentraten zitten van vitaminnen die het lichaam als overschot naar de blaas stuurt. Dus dat ze voor sm spanning verder gaan dan pis is een vrij logische stap.

Ook ben ik het met je eens dat poepsex daar relatief vaker voorkomt dan hier. De meest "ruimdenkende" nederlandse smérs hebben poep op het taboe lijstje staan. Het waarom van dit taboe is ook wel een beetje begrijpelijk. Daar poepsex relatief veel gevaren kent. Ik zal je er een aantal geven. O.a. de aanwezigheid van darmparasieten. In de darmen en in de wc pot niet zo gevaarlijk maar zodra deze via de spijsvertering in je lichaam terecht komen kunnen zij rottige ziektes veroorzaken. Ook is het HIV gevaar groter. Darmen zij vrij gevoelig waardoor er in de darmwand kleine wondjes kunnen ontstaan die kunnen gaan bloeden en in de poep terecht komen. Deze kleine inwendige wondjes kunnen vrij gemakkelijk en ongemerkt plaatsvinden. Denk maar eens aan een stoelgang na een gekruide maaltijd.

In deze context gezien is plasseks veel veiliger. De urine is immers steriel en geeft geen gevaar mbt het doorgeven van ziektes. Enige hindernis kan zijn het medicijn gebruik van de gever en natuurlijk is een recent geleden blaasontsteking ook niet echt goed.

Nu komt de slaafse kant van het geheel. Over je heen laten poepen en plassen of zelfs in je mond kan als bijzonder vernederend worden ervaren. Gevolg is dat veel slaafjes in hun woeste dromen dit ondergaan.

Voor de Domi's die hieraan doen is p&p of één van die twee het perfekte bewijs van de toewijding van zijn/haar sub. Want als jouw sub gulzig of half kokhalzend jouw smurrie ontvangt weet je zeker dat hij/zij heel ver voor je wilt gaan.

Hier volgen wat tips. Let op het bovenstaande en ga bij poepsex pas over tot eten indien je er zeker van bent dat degene HIV negatief is. Andere evt kwaaltjes zul misschien op de koop moeten toenemen (puistjes bv). Het kan natuurlijk ook zijn dat er geen kwaaltjes optreden. Als je gebonden bent eet dan niet kort voordat je je echtgenote ziet poep. Bij behoorlijke hoeveelheden blijft je adem vrij lang naar poep ruiken soms zelfs wel 24 uur of langer. Alle mondwaters en pepermuntjes krijgen deze stank niet weg. Over je heen laten poepen is natuurlijk niet schadelijk.

Ik hoop dat er iemand op je mail reageert en als je contact hebt hoop ik graag een verhaal van je te horen over het grote sm "taboe".

Windje van Moma,