SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 6 mei 2003

hallo Moma,

Ik heb volgend probleem. Mijn buurvrouw en haar dochter hebben meestal hun muziek loeihard staan zodat ik vaak nauwelijks buiten in de tuin kan zitten. Ik heb mijn buurvrouw daarover aangesproken en gezegd dat ik dat niet wilde. Ik kreeg te horen dat ik een achterlijke lul was en mijn bek moest houden. Ik was behoorlijk overdonderd, maar waarschijnlijk vanwege mijn onderdanig/masochistisch karakter gaf ik geen weerwoord en droop af. Ik accepteer nu de muziek en hun gedrag, maar realiseer mij ook dat ik eigenlijk geil op nog meer afpoeiering en vernedering door haar of haar dochter.Ik weet alleen niet hoe ik dit moet anpakken. Het liefste zou ik mijn excuses willen aanbieden dat ik hun heb aangespoken over de luide muziek en dat ik in de toekomst tegen hun alleen nog mar mijn bek zal opendoen als zij daar in wensen te schijten. Maar ja, dat denk je in je fantasie. In praktijk zou ik dat natuurlijk niet zeggen omdat de reactie wel eens anders zou kunnen zijn dan ik wens. Heeft Moma mischien een idee hoe ik het haar en haar dochter toch subtiel kan laten merken dat ze me kunnen laten kruipen.

Ivo

Lieve Ivo,

Inderdaad denk ik dat je er ernstig rekening mee moet houden dat dit een fantasie zal blijven. Deze buurvrouw en haar dochter hadden niet de intensie om je te vernederen opdat je het lekker zou vinden. Hun gedrag had eerder de bedoeling om je zo af te bluffen opdat je nooit meer over hun hun lawaai overlast zou gaan klagen.

Natuurlijk is het niet onmogelijk om een contact met ze aan te gaan. Alleen moet ik daarbij zeggen dat je er geen al te hoge verwachtingen van zult moeten hebben. Ook zul je letterlijk door het stof moeten gaan door met behulp van een bloemetje excuses te gaan maken. De kans is aanwezig dat je een kop koffie krijgt aangeboden of dat de deur voor je neus wordt dichtgesmeten onder een scheld kannonade.

Stel dat ze ontvankelijk zijn voor je "excuses" en er ontstaat een band. Dan is het zaak om op het juiste moment dit alles aan te kaarten. De kans is echter groot dat ze helemaal niets met sm heeft. De scheldpartijen zul je er wel bij cado krijgen.

Al met al dus weinig hoopvol nieuws voor je.

Toch wens ik je succes met dit alles.

Kus van Moma