SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 21 april 2003

HALLO MOMA

Ik ben Patrick, 44-jarige trucker uit LOKEREN, OOST-VLAANDEREN, België. IK ben groot (1m88) redelijk slank, nou ja, aankomend chauffeursbuikje, intiem geheel geschoren en uiterst exhibitionistisch.

IK schrijf je mijn fantasmen. Ze wijken wel wat af van de gangbare SM-fantasieën waar het vaak om pijntoestanden gaat. Mij is het daar absoluut niet om te doen maar wel om publieke vernedering.

Vaak ging ik al naar peepshows in het nabijgelegen Hulst. Tegen de tijd dat de betreffende uitgekozen dame haar stripact kwam uitvoeren zat ik al spiernaakt klaar voor haar met mijn piemel in mijn hand, zeer uitdagend en demonstratief te masturberen voor haar, er echter voor zorgend (nog) niet klaar te komen...

Ik hou ervan om mijn blote piemel aan vrouwen te tonen, het geeft een ongelooflijke kick. Ik ben zeer exhibitionistisch.

Onlangs bezocht ik een exhibitionistisch koppeltje in Belgisch Limburg, maar het stelde weinig voor. IN Hulst had ik mij al veel beter geamuseerd.

OOit bezocht ik een gewone hoer in een gewoon bordeel, het was een oudere dame, die van aanpakken wist. Ze masseerde mij met olie, voor- en achterkant en bezorgde mij een enorme stijve !!

Ik kreeg uiterst perverse gedachten, ik wou haar tongzoenen en omdat ze dat niet deed, vroeg ik haar om speeksel in mijn mond te laten druppen, zoveel ze maar wou... Toen spuwde ze heel mijn gezicht vol, hoe meer ze spuwde hoe geiler ik ervan werd. Ik heb nadien haar kut als gek uitgelikt en die smaakte biezonder lekker, ze was ook goed nat...

Daarna verplichte ze me om mij voor haar af te trekken, ze moet mijn onderdanige trekjes ontdekt hebben in mijn ogen, ik genoot om daar voor een onbekende vrouw in mijn blootje mij geheel ongegeneerd te zitten aftrekken - terwijl ik dit schrijf krijg ik opnieuw een enorme stijve ! - het was tot hier het meest perverse wat ik meemaakte.

Pfft, zul je wel zggen maar ik genoot !!!

Wel nu zoek ik een strenge meesteres die me, liefst voor al haar vriendinnen in mijn blootje te kijk zet. Alle aanwezige dames mogen in mijn gezicht spuwen en mij vernederende opdrachten doen uitvoeren... dat ze hun fantasieën maar uitproberen.
Ik wil hun benen likken, hun konten, hun kutten, alles, en vooral voor ze kruipen, letterlijk, en mij aftrekken. Daarna mogen ze mijn zaad in mijn gezicht wrijven... Of mij verplichten één hunner mannen af te zuigen of zo...
Leuk zou zijn een soort TUPERWARE-avond, zo een avond waar er normaal gezien plastic potten of huishoudtoestellen verkocht worden aan een vrouwenclubje... en mij dan als special act naar voren brengen...

Ik heb ideetjes genoeg, een scenario kan altijd in elkaar gestoken worden.

Nou, Moma, dat was het zowat. Geef je mijn voorkeuren door aan geïnteresseerde perverse dames ???

Geile groetjes
Patrick
Lokeren

Lieve Patrick,

Bij deze sta je erop. Mochten er nog "perverse" dames zijn dan neem ik aan dat ze gelijk in het toetsenbord voor je klimmen.

En niet denken dat ik "pppffft" doe. Want op zich is fantasie heel spannend en ik weet zeker dat er mannen vrouwen zijn die dat ook vinden.

Want SM is niet alleen maar pijnlijden en zwepen. Op het moment dat je je macht uit handen geeft of macht gebruikt tegenover een ander is er al sprake van SM. En natuurlijk de één is pas tevreden als hij of zij niet meer kan lopen van de bloed uitstortingen en striemen. Maar het merendeel wil toch de volgende dag weer enigsinds normaal op een stoel kunnen zitten.

Oke dames of breiclub van Dominante dames die zich graag willen amuseren met deze slaaf: Brei een e-mail naar:
patrick.vermeirsch@pandora.be.

Succes en kus van Moma