SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 21 april 2003

Vervolg- Nylon Fetish

Geachte meesteres,
Ook ik heb de onbedwingbare lust om als man nylons aan te trekken. Geen panty’s want wie die ooit uitgevonden heeft zouden ze alsnog een hele lange straf moeten geven,. Nee, die échte ouderwetse nylonkousen zoals die uit de jaren vijftig en zestig. Onder een kostuum nylons dragen is een heel spannend gevoel. Vooral wanneer de jarretelles bij het gaan zitten de kousenboorden strak trekken; geeft dit een enorme kick. Zelf als man nylons gaan kopen en een gordeltje in een lingeriezaak bestellen is al een spannend tijdverdrijf. Ik vraag mij af of er meer hetero mannen zijn die dit fantastisch vinden. Zelf ben ik zo hetero als ’t maar zijn kan. In gezelschap van knappe vrouwen met prachtige lange gekouste benen is het bijna vanzelf klaarkomen als je alleen zélf weet wat er onder je pantalon schuilgaat. Is dit ook een vorm van S.M. ? En zo ja, heeft u daar wel eens mee te maken gehad of weet u of er andere meesteressen zijn die daar op inspelen ?

Met groeten,

Lieve Kees,

Hetgeen wat je schrijft valt voornamelijk onder een fetish. Deze fetisch wordt inderdaad door een aantal Meesteressen bedreven daar er vaak sprake is van een vernederend karakter.

Natuurlijk zijn er nog meer, denk maar aan schoenen, luiers, voeten aanbidding enz. Eigenlijk hebben de meeste mannen en vrouwen wel een fetish in meer of mindere. Denk b.v. maar aan mannen of vrouwen die op billen, borsten, beharing vallen. Als dit echt een boventoon gaat voeren is er sprake van een fetish.

Zelf als Meesteres doe ik dit meestal als vernedering en na het goed doorstaan van een vernedering volgt een beloning. Zelf selecteer ik alleen een slaaf die mijn wensen kan vervullen. Je bent per slot van rekening geen slaaf voor louter en alleen eigen lusten. Maar ja dat is mijn visie. Natuurlijk is dit wel in samenspraak aan de hand van een subbylist.

Ik wens je succes en mannen reageer!!!! Trouwens vrouwen met een fetish zijn ook van harte welkom.

Kus van Moma