SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 17 april 2003

Nylon Fetish Verhaal

Beste Mona,

Als mannelijke nylonkousen liefhebber was ik laatst bij een collega van jou. Zij was zelf gekleed in ragfijne zwarte nylons, die omhoog gehouden werden door zwarte jarretelles, een zwarte tanga en schoenen met hoge hakken. Ik moest mij helemaal uitkleden van haar en ik moest wachten op nadere instructies. Na een tijdje kwam zij binnen met een stapeltje lingerie dat zij achter mij op een met leer beklede behandelbank gooide. “Trek aan”, was alles wat zij zei. Ik zag twee paar zéér dunne nylonkousen, een zwarte jarretelgordel en een paar schoenen met hoge hakken die speciaal voor mijn maat uitgezocht bleken te zijn. Een beetje zenuwachtig deed ik de jarretelgordel aan en probeerde de kousen één voor één aan te trekken zonder er een ladder in te laten komen. Na enige tijd lukte het mij om ook de schoenen aan te trekken en mijzelf in een grote spiegel te bewonderen.

Veel tijd kreeg ik daar niet voor, want al snel volgde het bevel om op mijn rug op de met leer beklede behandelbank te gaan liggen. Daar lag ik dan als de eerste de beste slet met mijn jonge heer fier omhoog. Ze pakte mijn polsen en maakte die met handboeien vast aan de rand van de bank waarop ik lag. Even later volgde mijn beide enkels, zodat ik met wijd uit elkaar liggende nylonbenen geen kant meer op kon. Ze keek even naar mij en pakte vervolgens een overgebleven nylonkous die zij over mijn hoofd trok. Het uiteinde van de kous werd aan de bovenkant van de bak vastgemaakt. Nóg was zij niet klaar 1 De andere overgebleven nylonkous werd over mijn leuter  en mijn zak getrokken. Ik kon mij niet meer verroeren en was totaal in nylon gevangen. Langzaam kwam zij met haar hoofd mijn richting uit. Terwijl haar vingers zachtjes mijn in nylon verpakte zak streelden voelde ik door het nylon heen haar lippen zich om mijn leuter sluiten. Eerst zachtjes, maar daarna met lange halen werd ik door haar gepijpt. Nooit eerder ben ik zó volledig klaargekomen als die keer.Wanneer anderen soortgelijke ervaringen hebben, dan lees ik het graag via jouw site.Groeten,Robbie.

Lieve Robbie,

Dit mooie verhaal bewijst dat SM niet altijd maar betekend dat er zwepen klappen. Ook het gevoel om machteloos te zijn zoals in jouw geval. In combinatie met het wel heel aparte gevoel dat de nylon kous om je pik geeft.

Ik hoop dat er meer nylon freaks m/v zijn die ook eens hun verhaal hier willen plaatsen.

Mocht je nog meer willen schrijven. Schroom niet, Moma smult hiervan.

Dikke kus,

Moma