SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 11 maart 2003

hallo dag meesteres,
ik moet u iets zeggen ik wil heeeeeeeeeeeeeeeeel erg graag is een sexslaaf zijn alstublieft maar als ge mijn leeftijd weet zult ge ni meer willen maar ik wil wel heeeeeeeeeeeeeeel erg graag ik ben maar 16 jaar maar aub denk er is over na en meil me terug op xxxxxxx je mag alles met mij doen alles echt alles wat je maar wilt echt gewoonweg alles wat ge maar wilt mail me terug he en denk nog eens diep na

Dag jonge sexslaaf,

Voor jouw gaat hetzelfde verhaal op als de jongen hieronder. Lees aandachtig.

Kus van Moma