SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 11 maart 2003

hallo beste Meesteres.

Ik ben een beginnende slaaf van 15 jaar.
Ik hoop dat u dit niet erg vind.
Voor mij is deze wereld nog nieuw.
Maar zo'n jong iemand lijkt mij ook voor u nieuw.
Ik hoop graag dat u mij stap voor stap deze wereld in kan helpen.
Ik hoop dat u mishien adresjes of email adresjes voor me weet van meesteres.
Nou dnak u wel.
Ik hoop snel wat van u te horen.

Met onderdanige groeten van een beginnende slaaf.

Beste Arjan van der Plas,

Het is zeker heel ongebruikelijk om zo'n jonge BDSM aanbidder in de post te vinden. Normaal zou ik aanvragen van minderjarigen eigenlijk niet behandelen. Maar als ik naar mijzelf kijk waren deze gevoelens op 11jarige al aanwezig (ook al kon ik ze niet benoemen).

Toch wil ik in jouw geval proberen je hetzelfde te laten doen als mij vroeger. In mijn geval speelde ik sm achtige spelletjes met vriendjes en vriendinnetjes die het ook best kicken vonden. Nu kan ik mij voorstellen dat deze niet op de plank bij je liggen en dat je dus naarstig op zoek bent.

Wel raad ik je echt aan het binnen je leeftijdsgroep te zoeken. Stel je hebt een vriendin. Begin dan langzaam over je fantasie eerst dat je het spannend vindt om vastgebonden te worden. Daarna als er een positieve reactie volgt langzaam maar zeker verder gaan.

Kijk helemaal uit met chatten. Je krijgt plaatjes en beelden te zien van misschien wel beeldschone Domina's. Echter in 99,9% zijn dit mannen die op uit zijn om een jonge jongen te scooren. Spreek helemaal nooit af op stille plekjes. Dit soort zaken zijn levensgevaarlijk en in het gunstige geval hou je er een trauma aan over. Als je eenmaal 18 bent zijn er vrij betrouwbare sm chats te vinden. Waarbij er sprake is van een deskundige chatleider m/v. Deze kunnen je helpen met het vinden van de juiste contacten.

Wacht tot je achttiende verjaardag met het aangaan van contacten met volwassen mensen. Zorg dat je voor die tijd zoveel mogelijk te weten komt over jezelf en de gedragsregels rond sm. Bouw dit alles langzaam op. De meesten beginnen pas na hun 30ste toe te geven aan hun sm lusten. In de tussentijd hebben deze mensen meestal al een schat aan ervaring met gewone sex en kennen hun lichaam tot in de puntjes.

Dus geduld en het komt allemaal goed!!

Mocht het gevoel echt een obsessie voor je worden schrijf mij nog een keer.

Heel veel succes!!!

Kus van Moma