SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 16 februari 2003

meesters mona,
ik ben jolanda een travestietje van 43 jaar 1.60 kort slank ik ben er achter gekomen dat ik onderdanige gevoelens heb  hetlijkt me spannend om gebonden te worden of als sex slavin gebruikt te worden of als dienstmeid ik loop altijd in een kort rokje of jurkje met kousen en hoge pumps ik wil alles proberen ik kan overdag of in de avond een meester of meesteres te dienen is het raar dat ik die gevoelens heb en dat ik me graag als vrouw kleed

groetjes jolanda

Lekkere jolanda,

Dat is inderdaad heel spannend en lekker voor een Meesteres een tv slavinnetje te hebben. Bij de slavinnetjes die ik heb zullen buiten de lusten ook de lasten van slavin zijn merken. Dus krijgen ze eens per maand een tampon. Daar het gat aan de voorkant ontbreekt gaat deze tampon er aan de achterkant in. Maar  jolanda er zal vast wel een Meesteres voor je te vinden zijn. Mail jolanda op:
j.dijk40@chello.nl.

Veel succes en ik een verhaal van je te krijgen als het is gelukt

Kus van Moma met o m a