SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 16 februari 2003

hallo MOMA;
zou je me kunnen helpen?ik hou veel van strenge verpleegsters ik ben een ondeugende patient.ik ben een man 41 jaar een verpleegster is de baas.zij heeft een witte verpleegsterjurk aan ik helemaal naakt.ik heb het al vaak meegemaakt maar helaas zij is er niet meer. graag zou ik weer in contact willen komen met een strenge verpleegster.die mij stevig wast mij gaat scheren mijn hele lichaam kaal klisma inbrengt en mij een infuus aanlegt voor de operatie.dat alles duurt natuurlijk heel lang want verpleegsters hebben het druk af en toe gaat zij koffie drinken en laat mij gewoon naakt liggen zonder drinken de handen zijn dan gebonden want anders kom ik aan mijn stijve piemel en dat mag natuurlijk niet. de zuster ziet er geil uit door haar uniform kan ik net haar slipje zien.natuurlijk krijg ik ook veel slaag van de zuster.e-mail mij dik7@home.nl.

Dag patiënt dik,

Toch ben je dan al een hele grote bofkont dat je die ervaringen als man hebt gehad. Dit omdat er maar weinig vrouwen zijn die de nursing goed beheersen en de meesten die het beheersen verdienen er hun geld mee.
Zoals jezelf al aangaf kunnen de zusters reageren op het door jou aangegeven e-mail adres. Wel begin ik een beetje het gevoel te krijgen met contactadvertenties bezig te zijn. Dus voor de volgende die deze plannen hebben: prima!!! Maar schrijf er ook een sappig verhaaltje bij ook al is het fantasie.
dik succes

kus van Moma