SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 16 januari 2003

meesters mona,
Ik ben jolanda een travestietje van 43 jaar 1.60 kort slank ik ben er achter gekomen dat ik onderdanige gevoelens heb hetlijkt me spannend om gebonden te worden of als sex slavin gebruikt te worden of als dienstmeid ik loop altijd in een kort rokje of jurkje met kousen en hoge pumps ik wil alles proberen ik kan overdag of in de avond een meester of meesteres te dienen is het raar dat ik die gevoelens heb en dat ik me graag als vrouw kleed

groetjes jolanda

Lieve jolanda,

Ten eerste heet ik Moma en niet Mona van een tijdsschrift. Maar dat is je vergeven. Nu je "probleem"!!!  jolanda schaam je niet en geniet van het leven en je fantasie. Als je alle travestieten in Nederland een euro zou moeten geven dan ben je met een modaal salaris vele jaren bezig.

Niets is gek en veel is spannend.

In ieder geval maak je meer kans omdat je bisex bent. Ik hoop dat er veel mail voor je komt en dat je je ervaring nog eens mailt aan mij.

Succes en wees een trotse slavin!!!

Kus van Moma