SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 26 november 2002

Hoi,
Ik heb eens een behandeling gehad van een verpleegkundige die mij met naalden bewerkte. Ze gebruikte naalden van 0.7 mm die langzaam door mijn eikel gingen of door mijn balzak.Ook nam ze weleens een katheter mee die dan langzaam met glijmiddel naar binnen werd geschoven. het gevoel wat je dan krijgt is onbeschrijflijk :het is net alsof je klaarkomt of moet plassen maar er komt niets. En als ik dan naar een hoogtepunt werd gebracht spoot het sperma vaak over mijn schouders.Nu zoek ik weer iemand met een medische achtergrond die mij hier nog een keer mee wil helpen ev. tegen een vergoeding.( graag in het oosten).Kun jij me helpen? Groetjes, Alex e-mail: gelderland@mail.

Lieve Alex,

Dat is zeker een spannende ervaring. Zelf ben ik nogal rustig met naalden. De billen zijn voor mij een mooie "speldenkussen". Maar dan heb ik het wel gehad. Ik hoop dat je veel reacties binnenkrijgt zodat je vaker sperma over je schouder kunt werpen.

Kus van,

Moma