SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 3 november 2002

Ey Meesteres Moma,

ik wilde graag eens een keer wat experimenteren in de wereld van sm maar heb totaal geen ervaring op welk gebied dan ook. Ik vroeg me af of je me misschien kon vertellen waar ik iemand zou kunnen vinden in de omgeving van haarlem die mij wel even 'rond willen leiden'.

Vincent

Lieve Vincent,

Dat is een vraag die je bijna geheel via het internet kunt oplossen. (behalve de praktijk dan). Ten eerste zou ik als ik jou was lid worden van een SM community met de naam: De SM Kelder. Vandaaruit kun je chatten in de gelijknamige chatroom. De kans dat je een partner uit jouw regio vindt is wezenlijk aanwezig. Ook is het leuk dat men eens in de 2 maanden een bijeenkomst houdt. Voor de rest is het een kwestie van advertenties plaatsen en op anderen reageren. Zie  SM links

Kus van Moma