SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Verwerkt 25 sept 2002

L.S.
Hierbij iets wat ik toch eens in real life zou willen meemaken.
ik ben 24jaar overigens"

..... ik heb al eerder contact met U gehad... vernederingen via de sms... U nodigt mij uit, ik moet naar het treinstation bij U in de buurt komen... ik moet daar staan om 10.00 uur 's ochtends bij het pakeerterrein, ik steek net een sigaret op als ik uit een auto hoor; "Maak die sigaret eens snel uit!" ik schrik en laat mijn sigaret vallen. "Stap achterin" en ik doe als mij toegesnauwd wordt...
We rijden weg, en ik zie af en toe 2 priemende ogen in het achteruitkijkspiegeltje... ik wend mijn blik af.
We stoppen op een verlaten stuk weg, U stapt uit en stapt achterin.. U ontbloot mijn bovenlijf en versiert deze met 2 tepelklemmen, mijn handen worden achetr mijn rug gebonden en ik krijg een knevel in, vervolgens een blinddoek.. U krast met Uw nagels over mijn naakte bovenlijf, en trekt hard aan mijn tepelklemmen en zegt " Zo nu begint het pas echt" U stapt weer in en rijdt richting Uw domein........


Beste M,
M met een hoofdletter is niet toegestaan voor een sub. Des te meer een reden dat er vast wel Domina's zijn die jouw dat er goed in willen wrijven en vooral jouw bovenstaande verhaal verder af gaan maken. Als ik het niet zo druk had dan zou ik zelf het heft in handen nemen. Mail deze slaaf op:
slave_m40@hotmail.com.

Veel pijn en succes gewenst slaaf.

Zweepslagen van Moma (en heel veel slagen later misschien een kus)