SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ontvangen 09 sept 2002

Hallo meesteres,

Ik droom ervan om eens vastgebonden te worden. Hierbij een verhaal. Ik hoop niet dat ik u verveel.


Op een lekkere warme zomerochtend ging ik vissen het was 4 uur in de ochtend. Ik trok mijn witte sokken aan en een lekkere blauwe spijkerbroek. Ik pakte mijn hoge groene rubberlaarzen en trok deze aan. De spullen waren in de auto geladen dus ging ik naar mijn favoriete visplek lekker rustig aan de rand van een bos waar nooit iemand kwam, tenminste.

Toen ik bij de plek aankwam moest ik door een bijna droge sloot van drie meter breed lopen. Vreemd want een paar weken geleden was dat er nog niet. Ik besloot eerst te gaan kijken of ik daar nog kon vissen. Ik liep de schuine kant af de grijze massa  in. De grond onder mijn voeten was een beetje zacht. en danste onder mijn voeten. Ik wiebelde een beetje met mijn voeten van voor naar achter en al gauw werden mijn laarzen tot mijn enkels opgezogen. Ik keek naar mijn voeten en kreeg een raar gevoel van binnen. Ik wisselde van links op rechts en mijn rubberlaarzen zakte langzaam verder naar beneden. Nog even dacht ik en dan stop ik anders kom ik er misschien niet meer uit. Mijn laarzen waren al tot de helft opgezogen. Ik probeerde nu mijn linkerlaars uit het drijfzand te trekken. Mijn rechterlaars zakte daardoor weer een paar centimeter. Nu mijn rechterlaars proberen maar daardoor verslond het drijfzand mijn linkerlaars. Het leek wel alsof het drijfzand mij op het menu had staan. Ik begon toch wel wat angstig te worden maar kreeg tegelijkertijd een fijn gevoel in mijn buik omdat ik daar zo machteloos stond. Ik bleef stil staan en keek hoever mijn laarzen nog boven het drijfzand stonden, nog maar 10 centimeter. Er was door de druk wat water naar boven gekomen. Achter me hoorde ik gegiechel ik keek om en zag twee meisjes met een paard staan die waarschijnlijk het hele gebeuren hadden gezien. Het ene meisje had half lang blond haar en gekleed in een strak donkerblauwe rijbroek  en een korte blauwe jas en had hoge zwarte rubberen rijlaarzen aan. Het andere meisje had licht bruin haar en had een blauwe spijkerbroek aan en  had ook een mooi figuur. Zij had een korte zwarte jas en droeg hoge groene rubberlaarzen. Ze waren beide niet ouder dan 20 jaar. Zo jongen zei het laatste meisje sta je lekker met je rubberlaarzen vast gezogen!!. Niet echt  ik kom er denk ik niet meer uit willen jullie je me helpen?

Nee, ga het eerst zelf maar proberen lachte het meisje met de groene rubberlaarzen ik vind het wel een lekker gezicht. De meisjes gingen erbij zitten. Ik probeerde het nog maar het was nog maar een paar centimeter voordat het water mijn laarzen zou binnen lopen. Het gaat niet willen jullie je me nu helpen. Ja hoor, dat willen wij best maar ik wil eerst dat je broek laat zakken zodat wij je blote billen kunnen zien. Ja dar dat meen je niet. Jawel zij het andere meisje we willen je billen zien en misschien wil ik wel dat je daarna op je knieën gaat. Nee dat wil ik niet en dan nog dan zijn mijn laarzen helemaal ondergelopen en krijgen jullie mij er niet meer uit. Ze schudden hun hoofd en ik keek naar beneden. Het water stond tot het randje van mijn linkerlaars. Oké zei het blonde meisje dan wil ik dat als je er uit bent jij je broek alsnog laat zakken en je jezelf aftrekt. Oké ik heb geen keus. Het blonde meisje met de groene rubberlaarzen had iets in haar hand en liep naar beneden. Doe je handen op je rug jongentje. Wat ga je doen vroeg ik met bevende stem. Ik ga je handen op je rug binden. Waarom? Anders ga je misschien weglopen zonder dat je ons je billen hebt laten zien. Ik gehoorzaamde wat kon ik anders. In een ogenblik hoorde ik gerits en mijn handen waren ruw aan elkaar gebonden.  Het paard kreeg een stuk touw om mijn middel aan het zadel dat ook onder mijn armen door werd vastgebonden. Het andere meisje was ook naar beneden gekomen en begonnen aan mijn het laatste randje van mijn laarzen te trekken terwijl het paard begon te lopen. Ik kreeg pijn onder mijn armen maar het drijfzand begon mijn laarzen los te laten. Na een paar minuten lag Ik op mijn buik op de kant en het meisje met de groene rubberlaarzen begon aan voeten te rommelen. Wat doe je zei Ik. Oh niets ik maak je laarzen een beetje schoon. Plotseling werden mijn voeten tegen elkaar aan getrokken, hé riep Ik wat doe je. Ik heb je voetjes vastgebonden nu kan je nergens heen. De meisjes stonden gemeen te lachten. Zo nu nemen we je mee naar ons geheime plekje en gaan even kijken wat we met je gaan doen om je te straffen omdat jij visjes pijn wilde doen. De Meisjes tilde me op het paard. Daar lag ik met mijn buik op het zadel en mijn voeten bungelden heen en weer. Na ongeveer tien minuten door een bos te hebben gelopen kwamen ze bij een schuur aan. Ze trokken me van het paard en trokken me aan mijn modderige laarzen de schuur in. Op je knieën zei het meisje met de rijlaarzen streng. Het meisje met de groene laarzen had inmiddels een touw gepakt en dat over een balk gehangen en bond een uiteinde aan mijn handen vast en trok aan het touw waardoor mijn handen omhoog werden gehesen zodat ik moest gaan staan. Steeds trok ze weer aan het touw totdat ik helemaal stond.  Nu maakte zij het touw aan een paal vast. Daar stond ik met mijn hoofd naar de grond en mijn billen naar achter. Het meisje met de zwarte rijlaarzen maakt mijn voeten los pakte twee touwen en maakte iedere voet apart vast. Eerst ging het touw onder mijn voet door toen over mijn voet en enkel en deed dit twee maal. Iedere keer trok zij heel hard aan het touw waardoor mijn enkels er gevoelig van werden. Beide meisjes pakte een uiteinde van de touwen en trokken mijn benen iets uit elkaar. Daar stond ik dan met mijn benen uitelkaar getrokken machteloos overgeleverd aan de wil van de meisjes. Wat zullen we doen met deze dierenbeul. Laten we eerst mijn broek naar beneden trekken. Het meisje met de groene rubberlaarzen maakte mijn riem en knop los en trok zachtjes aan mijn rits en gaf een zoen op mijn wang en fluisterde we gaan even lekker met je spelen en zullen je pijn doen jongetje. Ik kreeg weer een raar gevoel  in mijn buik. Ik wist niet of ik dit fijn vond twee mooie meisjes die mij hadden ontvoerd en mijn broek lieten zakken. Het meisje met de rijlaarzen werd ongeduldig en riep zakken met die broek ik wil die billen zien ik ga ze even lekker onder handen nemen. Zij trok hard aan mijn onderbroek. Zozo kijk eens wat een lekkere billen. Zij pakte de zweep en gaf een klap op mijn billen Auw riep Ik. Laat hem mijn mond houden. Mmm en gelijk een harde klap van de zweep op mijn billen auww. Hé kijk eens hij vind het lekker zijn pikkie word een beetje hard. De zweep werd door mijn billen gehaald en het meisje met de rijlaarzen sloeg met de zweep op mijn balletjes. Oké ik geef je tien zweepslagen. Één, twee, drie ….. toen zei het meisje met de groene laarzen nu wil ik ook. En ook zij gaf tien zweepslagen op mijn billen die inmiddels iets rood waren geworden. Het meisje met de rijlaarzen liep even naar het einde van de schuur en zei, even iets leuks pakken. Ze kwam terug en had een grote winterpeen in haar hand. Het andere meisje begon te lachen ja leuk. Ik probeerde me los te maken maar dat was te vergeefs ik kreeg alleen maar pijn aan mijn polsen en enkels. Het meisje met de rijlaarzen riep ja lekker spartel maar even en haalde een groot voorwerp een paar keer langs mijn billen en toen probeerde ze hem in mijn kont te duwen. Dat gaat niet zij het andere meisje wacht even. Zij ging voor me in het hooi op haar knieën zitten met haar groene rubberlaarzen gekruist over elkaar. Ze pakte mijn piemel die al lekker hard was geworden en begon er aan te zuigen. Het andere meisje stopte een vinger in mijn kont en Ik begon te trillen. Mmm . Vind je het lekker mmm zal ik er nog een paar vingers bij stoppen. Zo gezegd zo gedaan ze stopte nog twee vingers in mijn kont en het meisje met de groene rubberlaarzen lag op haar knieën aan mijn piemel te lurken. Ze zoog en zoog en zoog. Zo ging het wel vijf minuten door. Het groene rubberlaarzen meisje had me bijna afgezogen….. nu voelde Ik het komen ja daar komt het zaad liep in de mond van het meisje en ging nog even door. Nu liep zij naar achter en liet het langzaam tussen mijn billen stromen. Het voelde lekker warm aan. Duw nu het nu maar naar binnen, ik wil hem horen kreunen van genot hahaha.  Het andere meisje duwde het voorwerp langzaam zo’n 12 centimeter naar binnen.Het ander zei doe het nog maar een paar keer dan pak ik de filmcamera. Op de een of andere manier was het een lekker maar toch ook een vervelend gevoel. Ik voelde me machteloos en het meisje met de groene rubberlaarzen zei laat mij maar even. Zij pakte het voorwerp en deed dat hardhandig waardoor mijn kont pijn begon te doen. Zo nu is het wel even genoeg trek zijn broek maar weer omhoog we gaan vanavond wel weer verder. Straks komt hij los zij het blonde meisje. Nee hoor kijk maar. Het meisje met de groene rubberlaarzen trok onder mijn voeten een houten luik weg. Er verscheen een blubberige massa. Kijk drijfzand zei het meisje.  Hij wilde toch lekker met zijn laarzen in de modder spelen nou hier kan hij even mee spelen. Het touw aan mijn handen werd wat losser gemaakt. Zo ga nu met je rubberlaarsjes in de blubber dansen. Ik deed wat ze zie en moest met mijn benen gespreid heen en weer wiebelen. Denk erom zei het meisje met de groen laarzen houd je benen recht. Dansen kreng ik wil binnen een minuut geen laars meer zien anders zwaait er wat. En meteen kreeg ik met de zweep een harde klap op mijn billen. Ik begon nu sneller te wiebelen. Dat hielp al snel waren mijn laarzen ongeveer veertig centimeter gezakt. Verder verder en ik voelde de zweep weer op mijn billen. Het touw werd weer aangetrokken En na ruim een minuut stond de blubber tot het randje van mijn laarzen even nog en het zou naar binnen lopen. Ja hoor mijn rechtervoet werd een beetje nat ik keek naar beneden en zag hoe de bruine massa mijn rechterlaars binnen stroomde. Nu werd ook mijn linkervoet nat en ook die stond al snel vol blubber. Zo staan blijven jij. Ik kon ook niet anders alleen maar afwachten wat ze verder gingen doen.  
Lieve vinn,
Heel erg bedankt voor je spannende verhaal. Ik genoot met volle teugen . Stel dat het je echt overkomt. Ook plaatste je later een bericht waarin je op zoek bent naar een Meesteres. Hierbij een oproep aan de Meesteres(sen) die vinn willen behandelen. Mail hem op:
v1@wanadoo.nl.

Ik hoop dat er veel reacties komen

Kusssss van Moma