SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ontvangen 28 augustus 2002
Lieve meesteres,

Mijn vriend en ik zijn nu 7 jaar bij elkaar.SM en spel bond ons elke minuut van de dag!Hij is dominant, ik voel mij onderdanig. Door heel veel onbegrip en zeer kwetsende ruzies ben ik langzaamaan steeds meer in mijn schulp gekropen en heb hem voornamelijk de kar laten trekken.Pas na een hele tijd ben ik er achtergekomen dat ik bang ben geworden om mij kwetsbaar op te stellen en mij over te geven zonder voorwaarde.Zo zijn er zoveel misverstanden ontstaan dat ook hij bang is geworden dat zijn SM-gevoel zal sterven.Ik voel het brandende verlangen om weer dagelijks het spel met hem te spelen,maar ik kan hem daarin niet meer bereiken.met alles wat ik probeer loop ik tegen een muur.Hij kan alleen nog verwijten.Zegt het heel graag weer terug te willen,maar het niet te kunnen.Kunt u mij helpen?Ik wil hem elke dag iets geven op het gebied van SM wat zijn ziel raakt.Ik zou er alles voor willen doen.Kunt u mij misschien iedeeen geven of goede raad?Ik zou er heel blij mee zijn.

BernadetteLieve Bernadette,

Het probleem wat je neerzet is niet mis en een pasklare oplossing ligt niet zomaar voor het oprapen erger nog als dit al mogelijk is. De problemen zijn legio. Zoals ruzies, verwijten en grenzen in jullie spel. Tja dan blijven er weinig dingen over zoals praten (wat jullie waarschijnlijk tot uit en de treuren hebben gedaan). Toch is het heel belangrijk om de oorzaken weg te nemen. Dus ruzies en oud zeer uit praten en vooral waar het van beide kanten mis ging in jullie sm spel en het belangrijkste of dit alles tussen jullie nog is te lijmen en vooral of de wil hiertoe van beide kanten nog aanwezig is. Want zonder die wil staat of valt alles en zullen jullie alleen nog blijven teren op al het mooie wat jullie in het verleden hadden. Blijkt dat laatste het geval dan komt het nooit meer goed tussen jullie en zullen jullie beiden conclusies gaan trekken. Doormodderen op de oude voet en hopen dat alles zich ooit nog eens ten goede keert of erger stoppen met jullie relatie.

Blijkt dat er bij beiden van jullie nog de wil is om het oud zeer op te lossen. Dan volgt er een lange weg met ups en downs om weer naar elkaar te groeien. Hierbij zal jullie sm leven in nieuwe fase komen. Waarbij je vriend je harde grenzen respecteerd en van jouw kant het vertrouwen in naar hem weer zal groeien. Dat laatste zul je echt nodig hebben omdat het gewoonweg niet de bedoeling is dat jouw grenzen worden overschreden. Het mag hard maar waar klinken de sub is uiteindelijk de baas. Maar zelfs met die grenzen moet het genot van beide kanten mogelijk zijn.

Natuurlijk is het best lastig om helder te denken in deze situatie. Want wat jou verscheurd zijn de talloze mooie sm momenten die je had met je vriend. Maar blijf streng voor jezelf laat de momenten dat je grenzen overschreden zijn en je het dus helemaal niet leuk vond zwaarder wegen dan het genot dat je had. Want we hebben geen handvol Meesters maar een land vol. Waarbij er altijd wel één voor je tussenzit die regels en genot tot het perfecte sm spel voor je maken.

Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid en hoop nog graag van je te horen hoe het is afgelopen.

Kus van Moma

PS excuus voor de late reactie... Na een blikseminslag 2 weken geen internet gehad.