SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ontvangen op 8 augustus 2002

lieve  en zul je blijven teren opMeesteres Moma,

zoals u wellicht uit mij email adres kunt aflezen ben ik afkomstig uit Driehuis, vlak bij U in de buurt.

Ik koester al jaren onderdanige gevoelens, en het lijkt me leuk een fantasie aan u en uw lezers kenbaar te maken. Hopelijk brengt het leuke reacties los.

Een van mijn vele onderdanige fantasieen gaat als volgt:

Mijn Meesteres heeft mij opgedragen mij bij haar aan huis te melden.
Zenuwachtig bel ik aan de voordeur aan, mijn hoofd naar de grond: ze heeft me uitdrukkelijk verboden op te kijken.

Ik hoor de deur open gaan maar durf niet op te kijken. Ze snauwt me toe dat ik te laat ben, pakt mijn haar beet, trekt me naar binnen de gang in en doet de deur dicht.
Op het moment dat de deur dichtvalt krijg ik van mijn Meesteres een knietje in mijn geslachtsdelen, hetgeen me op mijn knieen voorover op de grond doet klappen. Dit is precies haar bedoeling: ik moet voor haar uit kruipend, nog steeds met het hoofd gebogen, naar de kamer kruipen.

Daar aangekomen voel ik de punt van haar laars hard in mijn rug prikken. Ze zegt niets, maar het is duidelijk dat ze mij volledig onder controle heeft: ik durf niet eens tegen te sputteren terwijl ik machteloos door haar plat op de grond wordt gewerkt, mijn hoofd naar beneden.

Ik krijg de opdracht mijn kleren uit te trekken, op mijn slipje na.
Nadat ik gedaan heb wat ze mij opdraagt geeft ze me de punt van haar laars te kennen dat ik mij om moet draaien op mijn rug, zodat zij mijn lichaam kan keuren.
Uiteraard doe ik wat ze me beveelt, en draai me om. Mijn Meesteres
staat dreigend boven me, en met de zweep in de hand staat ze boven me en "bekijkt" mijn hele lichaam. Bij mijn edele delen aangekomen ziet ze mijn opgekomen erectie, en besluit dat ik gestraft dien te worden voor mijn veel te vroege opwinding.

Zonder veel te zeggen ontdoet mijn Meesteres zich van haar broek en slip, en dreigend langzaam zakt haar onderlichaam tot vlak boven mijn hoofd. Ik weet wat er komen gaat, maar durf niet te protesteren. Heel langzaam gaat ze op mijn gezicht zitten, en dwingt mij haar oraal te bevredigen. Onderwijl heeft ze vrij zicht op mijn niet meer in bedwang te houden erectie, en ze besluit hier hardhandig iets aan te doen............


Mijn fantasie zou nog geruime tijd door kunnen gaam, maar ik ben erg benieuwd hoe de reacties tot zoverre zullen zijn.

slaaf hans


Lieve Hans,

Wat leuk dat je wat over laat voor een eventuele Meesteres in spe. Ik weet zeker dat er een aantal zijn die jouw verhaal in gedachte afmaken.
Alleen de vraag of ze daad bij de gedachte willen voegen.