SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 2 juni 2002,

Hallo Mrs Moma.

Hierbij even een stukje geschreven door een collega Meesteres.
Vertel me eens als meiden onder elkaar wat je van zo een spel vind.

Het is mooi weer, de zon staat aan de hemel en ik besluit dat ik zin heb om naar buiten te gaan.Ik duik even met een drankje , een muziekje en boek in de tuin en mijn gedachten dwalen al snel af van het boek. Ik zie al een spel voor me.Ik laat mijn sub in zijn korte broek, t shirt en een blauwe pet op , over de parkeerplaats lopen vlak bij de recreatieplas. Plotseling stopt er een auto en 2 mannen stappen uit. Lopen op hem af en vragen hem naar zijn naam. Hij is zo verbluft dat hij meteen zegt hoe hij heet, want hij weet dat hij niet voor niets daar rond loopt. Wat deze heren van hem willen is hem totaal niet duidelijk. Plotseling gaat de kofferbak open en de heren grijpen hem beet en duwen hem in de kofferbak. Voor hij goed en wel beseft wat er gebeurd is , gaat de kofferbak dicht en voelt hij hoe de auto wegrijd. Hij spitst zijn oren en probeerd of hij iets horen kan. Hij hoort alleen de auto rijden en verder hoort hij niets. Zo snel als ze vertrokken zijn, zo snel staan ze ook weer stil. Voor zijn gevoel duurde het wel een half uur, maar langer dan een 10 tal minuten was het niet. De kofferbak gaat open en ze doen zijn petje af , hij krijgt een beulskap over zijn hoofd getrokken. Even later zie ik het water onder de kap uit gutsen. De hitte is momenteel het heftigst. Het is midden op de dag en het is zeker 30 graden.Ik stap uit de auto waarin ik ze gevolgd heb. Ik loop naar hem toe en streel heel voorzichtig over zijn armen met mijn nagels. Hij schrikt zich wezenloos. Ik pak een lang touw en ga naar een boom toe. Daar aangekomen wenk ik de andere 2 heren en vraag ze om mijn sub te begeleiden naar de boom toe. Ze voeren hem over het hobbelige bospad en door de kap is het onmogelijk om te zien waar hij loopt. Als hij vlak bij de boom is doe ik zijn t shirt uit, zijn korte broek en boxer gaan ook uit. Hij is naakt. Samen met de heren bind ik hem vast aan de boom. Ik haal de ijsblokjes uit de koelbox en begin hem met de ijsblokjes in te wrijven, hem even af te koelen. Onder de kap door doe ik een rietje en laat hem even iets drinken. Hij zweet als een gek en ik wil niet hebben dat hij me omvalt door vochtgebrek. Het meegebrachte cassete bandje met daarop de geluiden van mensen die wandelen en alsmaar dichter bij komen wordt afgespeeld. Ik merk dat mijn sub onrustig wordt, bang dat iedereen hem naakt kan zien, vast aan een boom. Plotseling merkt hij dat het stil is, heel stil. Ik neem water uit de kan en gooi dat over hem heen. De schrik is weer enorm. En dan, dan volgt er niets behalve  wachten..................Hij denkt dat hij alleen gelaten is en plotseling vraag ik waar hij mee bezig is.....net als het antwoord komt schrik ik wakker. Ik was boven mijn boek in slaap gevallen.

Ik zie dat ik een half uurtje heb geslapen. Ik pak de telefoon en begin met het bellen van een aantal mensen.....morgen....morgen is de grote dag......

Wat denk je Mrs Moma....ken je nog ergens een stukje nederland waar dit ook mogelijk zou zijn? Lekker ongestoord in een bos spelen?? Het lijkt me leuk om iets van je te horen.

Mrs Valerie

Lieve collega Mrs Valerie,

Heerlijk schokkend en spannend om zoiets te doen op een mooie zomerdag.

Helaas ben ik zelf niet zo op de hoogte van stille plekjes in ons volle Nederland. We kennen wel de ontmoetingsplaatsen via diverse sites. Maar de echte stille plekjes daar is weinig over bekend.

Ik roep de lezers en lezeressen dan ook op je stille plekjes door te mailen aan mij. kooistat@hotmail.com alvast bij voorbaat dank.

Ik hoop dat ik spoedig nieuws voor je heb om deze spannende fantasie waarheid te maken.

Kussen van Moma