SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 29 maart 2002,

Hallo Mrs. Moma.

Ik ben een Meesteres uit Noord-Holland. Ik ben in het bezit van een heerlijk slaafje en daar kan ik mee doen wat ik wil, hij staat overal voor open . Welk voorstel ik ook doe, hij vind alles geweldig. Nu zie ik de laatste tijd veel nieuwe dingen die mijn belangstelling best wel hebben. Als ik sommige speeltjes zie , beginnen mijn oogjes te glimmen. Maar ik wil ze niet op mijn slaafje testen, de techniek zal ik toch nog moeten leren. Ik houd mijn slaafje namelijk graag heel. Maar de naalden die ik zag , zagen er wel heel heerlijk uit. Wat denk je Moma, zou ik daarvoor een slaafje kunnen "lenen"?? Een mede Meesteres is bereid haar slaafje die er ervaring mee heeft aan me uit te lenen. Wat vind jij? Lekker op een onbekende oefenen, en dan je kunsten op je eigen slaafje uitproberen??
Het idee vind ik eigenlijk wel heel leuk, eens je kunsten uitleven op een andere (en je missers) en dan je eigen slaafje het genot geven.
Ik wacht met spanning je advies af.
met vriendelijke en Meesterlijke groet
een collega Mrs.

Beste Collega Mrs,

Ik zou de uitdaging aannemen.. Wel zou ik even met de collega overleggen hoe de technieken zijn. Daar naalden bij onjuist gebruik letsel en ontstekingen cq nog erger kunnen veroorzaken. Zelf heb ik ook een subje die dat eens wil meemaken. Zodra je de missers onder controle hebt zou ik hem graag eens aan je uitlenen.

Met dikke kus van Moma