SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 17 maart 2002

Goedenacht Moma

Ik heb in het geheel geen spannend verhaal, waarschijnlijk ben ik aan het
verkeerde adres.
Ik ben een sexueel redelijk actieve bijna veertiger. Ik ben en blijf altijd
een heer.
Doordat ik zo terdegen de fatsoensregels hanteer weet ik zelf niet meer wat
ik zelf wil.
Het is niet dat ik taboes heb,integendeel, ik kan echter niet in bed en
daarbuiten
uitvinden wat ik wil. Wat een zeikverhaal zal je denken. Gelijk heb je. Ik
weet uit films wel
dat ik onderwerping maar  ook onderworpen worden zeer opwindend vind. Een
goeie tip zou ik wel kunnen gebruiken&zo niet het allerbeste!
Theun

Lieve Theun,

Ik snap je gevoelens. Laten we wel zijn SM gevoel kan heel veel verwarring veroorzaken. Toch als je deze gevoelens hebt. Zou ik deze niet onderdrukken. Probeer meer te ontdekken. Kijk films zijn natuurlijk leuk voor je fantasie maar geven geen echt beeld van SM. Het leukste is ook te ontdekken wat de spelregels zijn en wat er allemaal mogelijk en onmogelijk is. Via het internet is wat dat betreft een hoop te ontdekken.
Na deze verkenning kun je met lotgenoten in contact komen via een sm chat. Je zult ontdekken dat je niet de enigste bent. Plus dat je luisterend oor vindt. Bovendien is er een goed kans dat je naar aanleiding van deze chat een echt SM contact krijgt. Nu even over het fatsoen. We ontdekken dat mensen uit allerlei klassen en standen zich bezighouden met SM. Van professor tot putjeschepper. Ook hieronder een aantal diepgelovige mensen (stiekem). Mijn motto is dan ook. Je leeft maar één keer en het doel van je leven is zo veel als mogelijk genieten hiervan.
Hieronder volgen de links:

SM links: (veel info en amasument te vinden op BDSM gebied)

Veel succes,

Dikke kus van Moma