SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 6 maart 2002

Hallo Meesteres Moma

Hierbij wil ik U graag mijn verhaal doen toekomen en ook even iets vragen. Ik zat gisteren in een chatroom en kwam in gesprek met een aardige Dominante man.Hij vroeg me naar mijn voorkeuren en ik wist eigenlijk niet wat te zeggen. We gingen samen smoezen en er kwam een heerlijk gesprek van de grond. Tot we op het punt kwamen dat het toch wel intiem dreigde te worden. En toen werd ik dus een beetje verlegen Meesteres Moma. Ik had het idee dat hij wel erg pervers bezig was. Ik snap best wel dat sex bij een sm spel hoort, en ik heb daar ook niets op tegen, maar dan toch wel met het licht uit hoor.
Nu wil hij het licht aanhouden, en nog erger, hij wil dat ik hem lik, en wat me eigenlijk helemaal schokte, hij wil zijn vuist in me steken, fistfucking noemt hij dat.
Meesteres Moma, kunt U me helpen?? Moet ik dit toelaten, want ik vind het tamelijk pervers, of ligt dat nu aan mij?
een trouwe lezeres.

Lieve trouwe lezeres,

Natuurlijk moet je geen dingen toelaten waarbij jezelf twijfelt. In de sm hebben we daar een aantal dingen voor om dit tegen te gaan. De zogenaamde subbylist (een lijst met vragen waarin komt te staan wat je wel en niet wilt). Maar zelfs dat is nog niet zaligmakend ook tijdens het spel kan je spijt krijgen van bepaalde dingen waarvan je aanvankelijk dacht wel voor in te zijn.

Daarvoor hebben we stopwoorden in de SM.. De woorden zijn: Genade als hetgeen je Dominant op dat moment op je loslaat te zwaar voor je is. Na dit woord moet hij ook onmiddelijk stoppen met het spelonderdeel op dat moment. Ook is er het woord stop: Stop betekend einde van het hele SM spel. In overleg kunnen ook andere stopwoorden worden verzonnen.
Ga hier echter pas op over in latere spelen (In het heetst van de strijd kun je wel eens vergeetachtig worden).

Natuurlijk kan het zijn dat je een gag (mondbal) inhebt. Zelfs dan nog zijn er mogelijkheden. BV iets in je handen krijgen en op het moment dat je dat laat vallen moet de Dominant stoppen en vragen of je ook met het spel wilt stoppen.

Mocht je tot een ontmoeting overgaan dan is het wel belangrijk dat je er een goed vertrouwen inhebt en ook zeker bent van de kunde op SM gebied van je eventuele Dominant.

Bij een eerste ontmoeting is het belangrijk dat je afspreekt op een plaats waar veel publiek is en zorgt dat je gebeld wordt (mobieltje) op een bepaalde tijd. Mocht je niet reageren dan kan deze persoon verdere actie ondernemen ten aanzien van je veiligheid.

Ga pas over tot een SM spel als je je gevoel, veiligheid en vertrouwen 100% acht. Laat je nooit overhalen door medelijden, schuldgevoel, lust en plichtbesef. Die laatste 4 zijn slechte raadgevers.

SM is pas echt SM als beide partijen iets graag willen. Dit geld voor zowel de sub als de Dom.

Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb geholpen.

Dikke kus van Moma