SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 18-februari-2002

Naar het strand,

Het is heerlijk weer....en ik heb zin in een strandwandeling. Helaas begint het al een beetje donker te worden. Als ik nog even wacht is het helemaal donker en kan ik zelfs nog leukere dingen doen dan alleen langs het strand wandelen.....Ik pak mijn tas en pak er enkele touwen en sjaals in...pak een zweepje gemaakt van een zeem en grinnik al bij de gedachten wat ik ga doen. Ik zie mijn sub vragend kijken als ik glimlachend de kamer binnenkom en zeg dat we naar het strand gaan.....Hij ziet de strandtas en vraagt zich waarschijlijk af of ik gek geworden ben. Zonder iets te zeggen doet hij de kleren aan die ik voor hem heb klaargelegd.....hij weet het.....niet vragen...gewoon doen...Hij weet dat ik gek ben op buitenopdrachten en dat ik het ook regelmatig wil doen.We gaan naar de auto en rijden richting strand. Daar aangekomen krijgt hij een blinddoek en ik leid hem over de weg richting strand.Ineens zie ik 2 grote vuren op het strand...verdorie we zijn niet de enigen die het plan hadden naar het strand te gaan.......Ik besluit toch maar om om te draaien en een ander stuk strand te gaan zoeken.....Dit is me even te druk.Ik leid mijn sub weer naar de auto en laat hem plaatsnemen op de bijrijdersstoel en ik rijd zelf naar een ander stuk strand.....Daar aangekomen leid ik hem naar het water....Ik heb het geluk dat hier niemand is.....De vuurtoren werpt zo nu en dan zijn licht over ons maar voor de rest......helemaal rustig...Ik laat hem zijn kleren en schoenen uitdoen....mmmmm hij staat voor me met alleen een string aan.....ik bind zijn handen vast en zijn voeten ook.....hij kan nu niets meer.....(en ik hoop maar dat er niemand langs komt, want ik heb geen zin meer om te stoppen) Ik zet hem dicht bij de vloedlijn en ik merk dat het water steeds dichter bij hem komt.....nog even en het water zal hem raken...Ik doop het zweepje gemaakt van zeemleer in het zee water en wacht op mijn goede moment....en wel het moment dat het water zijn voeten raakt....een dubbele schrik..mmmmmm heerlijk.En inderdaad.....wat ik dacht gebeurde......hij komt bijna los.....Ik kan een glimlach niet onderdrukken.....als ik zie hoe hij staat te genieten......Het maakt het wel heerlijk.....de warmte, het maanlicht en de vuurtoren, het geruis van de zee.....Na nog een poosje verder gespeeld te hebben besluit ik om nog even gezellig naast elkaar te gaan zitten om naar de zee te luisteren. Mijn sub is blij dat hij mag gaan zitten. Ik maak zijn handen en voeten los en loop een eindje het strand op....leid hem mee en we gaan rustig zitten.....Ik merk dat hij onrustig zit te draaien.....het zand blijft plakken aan zijn natte billen....Het roept wel iets ondeugends in me op.....ik rol hem door het zand en zie dat het overal blijft plakken....ik merk dat hij er opgewonden van wordt....Er ontstaat een bolling in de string.....hij geniet dus super.....Ineens hoor ik iets en ik kijk eens om me heen....er komt een groepje jongeren aan...verdorie....wat hebben ze hier in de nacht om 1 uur te zoeken?? Ik laat mijn sub zijn shirt aantrekken en we gaan dicht tegen elkaar aanzitten....Ik laat mijn hand in zijn string verdwijnen en ik begin langzaam met hem te spelen....ik hoor hem kreunen en genieten......Ik vraag me af of hij de jongeren wel hoort.....of is hij zo ver heen dat hij het niet meer registreerd??
De jongelui lopen langs en ik zie ze kijken....maar ze zien niets....ik smoor het kreunen van mijn sub met een kus en ga door met het strelen en plagen...Aan zijn gekreun merk ik dat het niet lang meer kan duren voor hij klaarkomt.....mmmmm ik geloof dat het me niet kan schelen dat de jongeren nog in de buurt zijn.....meer als onze rug zien ze toch niet.....Ik laat zijn handen mijn taak overnemen en ik zoek in mijn tas naar zijn lievelingstepelklemmen......die met de gewichtjes.....terwijl ik ze op zijn tepels zet merk ik dat hij het niet meer houd.....maar hij heeft geen toestemming om klaar te komen....Nog even plagen....even laten spartelen...heerlijk.....De jongeren zijn zo ver dat ze bijna niet meer te zien zijn....alleen nog in het schijnsel van de vuurtoren. Mijn sub moet zijn shirt weer uitdoen en ook zijn string.....Nu heeft hij toestemming om klaar te komen. Mijn handen trekken hem af en ik voel hoe hij heerlijk klaarkomt.....Ik zie een glimlach op zijn gezicht.....Ik vertel hem dat hij zich zo weer mag aankleden.......maar wel eerst even de zee in.....even netjes al het sperma weg wassen.....de kleren moeten schoon blijven.....Ik zie hem opstaan en richting zee lopen. Ik zie hem terug deinzen als hij het koude water voelt.....Maar hij bedenkt zich niet lang en loopt het water in....helemaal...Want hij weet dat ik blijf zitten tot de opdracht vervuld is...en anders leverd het strafpunten op....en dat is ook niet de bedoeling.....Ik vraag hem om terug te komen en ik sta hem op te wachten met een handdoek....hij mag zich afdrogen....en zijn blinddoek afdoen.......dan aankleden en samen met me terug gaan naar de auto..Bij de auto aangekomen rijd hij me netjes naar huis....Daar aangekomen ruimen we de spullen op en drinken nog even iets warms.....Hij weet nu dat naar het strand in de nacht ook heel leuk kan zijn...misschien wel leuker dan overdag......

BeachMistress,

Lieve Mistress,
Je verhaal wond mij gigantisch op. Grrrr ik ga dat snel eens met m'n eigen slaven proberen. Mmmmm ik kijk vol hunkering uit naar je belevenissen..

Dikke kus van Collega Moma