SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 17-02-2002

lieve meesteres,

Ik heb misschien wel een heel bijzondere fetish.  Ik hou er namelijk van dat de meesteres of slavin een zacht en liefst witte wollen cardigan draagt met knoopjes.
Blauw en zwart kan ook nog...
Is dit voor u iets nieuws...zulk een fetish.  Ik fantaseer dan dat een meesteres me lichjes domineerd...bondage...tepelklemmen...opdrachten...
Ook kan de slavin de cardigan dragen...ééns de cardigan aan betekent een totale overgave...kan er iemand zich herkennen in deze fetish...is er meer over te vinden in Belgie...is er een mogelijkheid deze fantasie echt te kunnen beleven...
Zit dus met een heleboel vragen...Zou u voor enige reactie kunnen zorgen...
Alvast mijn nederige dank...

Lieve slaaf,

Persoonlijk ken ik deze vorm van fetish niet. Maar laten we wel wezen fetish kan in misschien wel duizenden verschillende vormen. Dus om te zeggen dat ik deze fetish vreemd vind. Nee dus. Hierbij staat je e-mail erbij ik hoop voor je dat je vele reacties mag ontvangen en dat er een mooie ervaring uit voort mag vloeien. Graag hoop je praktijkverhaal te lezen. Heel veel succes.
Mail de slaaf

Dikke kus van Moma