SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 13-01-2002

Meesteres,

Ik heb u al eerder gemaild maar misschien een gekke vraag hoor, maar kunt u niet iemand opdracht geven om overdag af en toe met mij te mailen? Dan kunt u onze e-mailwisseling misschien wel op de site zetten. Een emailwisseling over een travestiejongen die de slavin van zijn eigen moeder wil worden is toch wel iets bijzonders.

Ik hoor het wel...

groetjes

natasja

Slavin Natsja hierbij dan roep ik e-mail Meesteressen op jouw te mailen. Wie weet volgen er spannende verhalen.
Mail deze TV slavin op
wegerweger@hotmail.com.

Kus van Moma