SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 03-01-2002

Dag Meesteres,
Hier een bericht van jan willem, ook wel slavin natasja.

Mijn fantasie is om de travestieslavin te worden van mijn eigen moeder. Ik ben een 24-jarige jongen. Ik vind het super vernederend om mijzelf als slavin in lange leren jas, zwarte leren rijlaarzen, lange leren rok, en make-up te moeten kleden. Graag zou ik iemand willen vinden die met mij regelmatig fantasiechats doet waarin hij of zij mijn dominant(e) is en ik door hem of haar als slavin aan mijn eigen moeder (47) geshowed word. De dominant leidt mijn moeder dan op tot meesteres want ze kent sm niet. En daarnaast krijgt de dominant dan ook een relatie met mijn moeder. Ik zal dan moeten stoppen met mijn studie om fulltime slavin te moeten worden.

Ik kick op vernedering, pijn, huilen, p en p, lak, leer, rubber, laarzen, eigenlijk op alles.

Misschien kunt u mij helpen.

Liefste Natasja,
Helaas is het voor mij onmogelijk om op alle aanbiedingen in te gaan. Wel kan ik je een paar tips geven.
Tip 1:
Adverteer op het internet:
Doe dat met zo veel mogelijk info en het liefst met een foto. Hierdoor zijn de kansen op reacties het grootst.
Tip 2:
Ga op een SM chat box zitten:
Als je bv. de de chatbox: De SM KELDER neemt kun je eens in de 2 maanden ook de personen waarmee je chat in het echt ontmoeten in een warme en ongedwongen sfeer. Hieruit zijn al veel relaties ontstaan.
Natuurlijk stuur ik reacties die voor jouw binnenkomen door. Klik voor Natasja te mailen o.v.v. brf03012002

Dikke kus en succes van mij