SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 15 dec 2001

Beste meesteres,

Mijn vriend en ik hebben een normale relatie, nou ja, buiten onze weekendjes dan.
Dan ben ik zijn slavin. Vrijdag gaan we naar ons buitenhuisje, slaan provisie in en sluiten ons hierna op in het huisje. Ver weg van de bewoonde wereld,niemand hoort je gillen als je een keer niet uithoud. We hebben veel ''speeltjes'', touw, schandblok, guillotine,andreaskruis en een zelfgebouwd marteltuig. Het is een hoge paal ,met ernaast 2 voetsteunen en een strop boven dit geheel. Met m'n polsen achter mijn rug gebonden zet hij me dan op de voetsteunen en legt m'n hals in de strop terwijl hij het puntig uiteinde van de paal een stukje in mij schuift. Hij doet duck tape op m'n mond en ik ben klaar. Dan vraagt hij me: '' de punt of het touw?'' Als ik de punt kies, duwt hij de voetsteunen weg en glijd de paal in mij. Als touw mijn keuze is, dan duwt hij de paal en de steunen weg en laat hij me 1min 30 hangen. Daarna wil hij altijd de guillotine doen. Ik moet toegeven dat ik daar bang van ben. Maar hij dwingt me om mijn nek in de steun te leggen en sluit hem dan met 2 sloten. Mijn handen zijn nog altijd gebonden. Hij maakt mijn enkels elk apart aan de plank vast. Met ijzeren kettingen. Nu speelt hij met het mes, weet dat ik doodsbang ben. Hij trekt aan het koord en houd het dan tegen net voor het me raakt. Ik ben doodsbang. Hij liet mij hier eens 5 u liggen met het mes net boven mijn hals. Dit was mijn straf omdat ik zei dat ik dit niet leuk vond.

Lieve slavin,
Velen zullen jaloers op je zijn met al die spelmogelijkheden die jullie bezitten. Ik moet zeggen dat jullie echt spannende dingen doen. Ga door met jullie spel en ik hoop dat je weer eens schrijft.

Dikke kus van Moma