SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com

Ingezonden 5 april 2001,

Geachte meesteres Moma,

Bijgaand een sm-belevenis van een slaafje.

Na een korte babbel loop ik achter meesteres B aan naar boven. Ik kijk naar haar hoge laarzen en hakken. Ze gaat bij binnenkomst meteen naar de muur en pakt daarvandaan een stuk touw, een brede riem en een strokenzweep. Ze legt deze op bed en gaat er zelf naast zitten. Ik ontkleed me en kijk haar aan. Ze trekt haar jurk glad en trekt haar laarzen recht. Ik loop naar haar toe en kniel voor haar neer. Van bed pakt ze twee wasknijpers die ze direct op mijn tepels zet. Ze tikt er een paar keer tegen en stelt ze iets venijniger af. Als welkom mag ik haar laarzen en hakken likken. Ik krijg slechts kort de tijd op dit moment. Met de punt van haar laars duwt ze m’n gezicht omhoog, ten teken dat het voldoende is voor dit moment. Ik kom overeind en blijf geknield voor haar zitten. Ze pakt een stukje touw (veter?) en bindt die aan de uiteinden van de knijpers. Het middengedeelte trekt ze strak naar mijn mond ‘vasthouden met je mond voorlopig’. Ik houd mijn hoofd iets voorovergebogen om het touw niet te strak te trekken, maar ik voel de knijpers goed.

Meesteres B is achter me gaan staan en duwt met met haar rechterlaars naar de grond, de hak priemend in mijn bovenbil. Ze duwt de hak enkele malen stevig in mijn billen, benen en onderrug. Dan stapt ze over me heen en sluit mijn middel tussen haar laarzen. Met een brede riem begint ze mijn billen om en om te bewerken. Zeker veertig slagen krijg ik op mijn billen, die een beetje beginnen te gloeien. De meesteres wisselt de riem voor een strokenzweep en geeft er nog een veertig slagen overheen. Nu beginnen mijn billen echt lekker te gloeien en tijdens deze slagen verlang ik ook heftig naar de volgende slag. Na de veertig slagen streelt ze mijn billen even en bewondert haar aangebrachte patroon.

Ze stapt van me weg en gaat naar de rand van het bed, waar ze plaats neemt. Ik moet knielend voor haar gaan zitten. Ze wijst op haar pakje sigaretten. Ik houd haar het pakje voor met een sigaret uitstekend. Als ze die in haar mondhoek heeft gestoken houd ik de aansteker dichtbij en steek de sigaret aan. Ze neemt met genoegen een hijs en blaast de rook in mijn gezicht uit. Ze pakt het touw uit mijn mond en laat deze meteen vallen. In het midden is het touw wat nat van mijn mondvocht. Ik krijg een klap in mijn gezicht. Ik wrijf het touw zo goed en kwaad als het gaat weer droog. Meesteres B is ondertussen opgestaan en pakt nog wat spullen van de muur. Als ze weer gaat zitten blaast ze weer de rook in mijn gezicht. De as van de sigaret tikt ze af op mijn opgeheven hand. Ze zit echt vlak voor me, met haar laarzen tegen mijn bovenbenen aangedrukt. Ze kijkt me intens in de ogen en trekt het touw van de knijpers aan. Om de beurt trekt ze aan de rechter en linkerknijper, het pijnniveau telkens opvoerend en weer vierend. Ze hangt na een tijdje een paar gewichten aan het touw, waardoor mijn tepels continu onder spanning komen te staan. Ze blaast haar laatste rook uit in mijn gezicht en geeft de rest van de peuk aan mijn andere hand. Met een knikje geeft ze aan dat ik dit in de afvalbak kan gooien. Op mijn knieën kruip ik naar de wasbak om de sigaret uit te maken en met de as in de prullenbak te gooien.

Als ik terug kom kruipen beveelt ze me op te staan en voorovergebogen over de leuning van de bank te gaan staan. Ze trapt mijn benen verder uit elkaar, tot ze tevreden is over de afstand. Vervolgens speelt ze, terwijl ze met haar lichaam mijn lichaam warm maakt, met de knijpers en gewichten aan mijn tepels. Ik begin zacht te kermen van de pijn die in mijn tepels voelbaar wordt. Ze loopt even weg en komt terug met een voorbinddildo. Ze duwt deze tegen mijn anus en begint me een beetje op te geilen. Na korte tijd glijdt de dildo bij me naar binnen en begint ze me te neuken. Ik geniet met volle teugen van deze femdom situatie. Na enige tijd maakt ze de dildo los van haar verdere kleding en laat de dildo in mijn anus achter. Ze pakt de riem weer op en begint weer mijn achterste te bewerken. De endorfine stroomt nu door mijn lijf en ik geniet volop. Meesteres B is bijzonder in haar nopjes met deze afstraffing en slaat er flink op los. De riem wordt nog een afgewisseld met de zweep en de dildo wordt nog eens steviger in mijn anus geduwd. Na verloop van tijd heb ik voldoende slagen gehad en gebiedt ze me overeind te komen. Ik sta te gloeien van genot en laat gewillig de dildo en knijpers van mijn lijf verwijderen.

Meesteres B wijst naar de grond en zegt me op mijn rug te gaan liggen. Nadat ik lig gaat ze op bed zitten, zet haar laarzen en hakken op mijn tepels en steekt een peuk op. Ze begint een gesprek over koetjes en kalfjes. Af en toe zet ze haar laarzen iets anders neer, soms fors druk uitoefenend. Als ze haar sigaret uit heeft gemaakt, bedank ik haar door haar laarzen en hakken nogmaals te likken. Ik lik haar laarzen en werk snel toe naar haar hoge hakken, die ik uitbundig kus. Meesteres B trekt haar laars weg ten teken dat het genoeg is. Ze kijkt me lachend aan en komt dreigend boven me staan. Ze trekt haar rechterbeen omhoog en plant die met de hak op mijn linkertepel. Ze draait de hak een beetje rond, terwijl ik lig te kermen op de grond. Ik houd mijn ogen wel open voor dit fantastische beeld, zoals ik al regelmatig via de spiegels het beeld heb gezien van een meesteres die een man aanpakt. Even later duwt ze de laars nog in mijn gezicht en begin ik de laars nogmaals te likken. Als het haar lang genoeg heeft geduurd trekt ze haar laars weg en schopt ze zachtjes in mijn zij ‘Het is mooi geweest, kleed je aan’.

Beste slaaf,

Er zijn maar wat veel mannen die hetgeen jij hebt meegemaakt zelf willen meemaken. Ik weet zeker dat velen je verhaal vol genot en opwinding zullen lezen. Ikzelf val daar ook onder. Tja daar doe je het voor als Meesteres je eigen genot en als het slaafje ook nog geniet is dat meegenomen. hihihi

Kus van Moma