SM verhalen/ervaringen schrijf het
             Meesteres Moma
Hallo ik ben Meesteres Moma
Ik ben een gefantaseerde sm Meesteres.
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar je sm
ervaringen/verhalen. Ik zal
anderen oproepen je te mailen. Wie weet
volgt er wel een nieuw verhaal n.a.v. zo'n
reactie. Ik zal altijd een reactie/opmerking
onder je verhaal zetten. Ik popel samen met
velen om je verhalen/ervaringen te lezen.
Je kunt me mailen op  kooistat@hotmail.com


WERKMEID DWEIL

Aan Meesteres Moma,

Ik ken je niet maar misschien wil je op dit verhaal commentaar leveren,of misschien wel meer!
Mijn gedachten en wensen gaan uit naar een onderdanige rol.
Ik stel me voor dat ik bij je  kom,me uit moet kleden en dan een uitgebreide
lichaamsinspectie moet ondergaan.De bevindingen van mijn mevrouw zien er voor mij niet rooskleurig uit.Ik moet op de ruige voordeurmat gaan zitten en dan met mijn kont erover schuiven,als een paar schoenen.Vervolgens moet ik de voeten van mijn meesteres zoenen en likken.Hierna moet ik naar de keuken,waar ik naakt aan de afwas wordt gezet.Hoe ik mijn best ook doe ,telkens blijkt er iets niet in orde en daarvoor zal ik gestraft moeten worden.U deelt me mee dat ik voor dienstmeid moet spelen en uw hele huis moet schoonmaken.Gelukkig heeft u zelf zeer veel materiaal in huis.Als eerste moet ik de kamer doen .U laat me een paar stofdoeken zien die er niet erg schoon meer uitzien.Tot overmaat van ramp komt u er mee naar me toe en tergend langzaam brengt u ze naar mijn gezicht.Ik wordt helemaal afgestoft.Datzelfde herhaalt u met de veger en de plumeau.Ik voel me als een stuk vuil.Tot slot van deze "droge"behandeling neemt u me over de knie en geeft me een pak slaag,omdat,zoals u zelf zegt,ik een vuile meid ben.Nu moet ik gaan stoffen en iedere keer als er iets niet goed gaat wordt de behandeling herhaald.
Dan moet ik de w.c. en de badkamer gaan doen .Ik begin met heet sop de pot te borstelen en met een werkdoek de bril en de buitenkant goed te soppen.U controleert het werk,en natuurlijk bent u ontevreden.U stopt mijn slavenkop in de emmer sop en dweilt hem grondig af.Dan duwt u hem in de w.c.pot,gaat er bovenop
zitten en doet een plas.Vervolgens spoelt u door.Dat was wel erg vernederend,maar je bent een slaaf of niet.Ik heb alles voor u over.Nu moet ik op de vloer gaan liggen,op een dweil.U neemt de luiwagen,spuit dreft over me heen en begint me te boenen.Ik verdwijn onder het schuim,maar u bent nog niet tevreden.U neemt een werkborstel en schrobt me nog een keer van top tot teen af.Zelfs mijn gezicht krijgt een beurt.Dan neemt u een dweil en dweilt me helemaal af.Dat laatste kan je ook met een mop doen.Hierna spoelt u  me onder de douche af met een spons,en tot slot word ik drooggezeemd.
Nu ik "eindelijk "schoon ben krijg ik de opdracht de badkamer verder te doen.
Plotseling staat u  dan weer voor me  en trekt me aan mijn haren naar de kamer.
Hier krijg ik als halsband een koord om mijn nek en daaraan worden ook mijn handen gebonden.Ik ben nu machteloos.U dwingt me te bukken en geeft me dan een dracht slagen met de mattenklopper,en een zweep(de w.c.-borstel is hiervoor zeer geschikt).De tranen van pijn lopen over mijn wangen en u beveelt me om de vaatdoek te halen.Deze zit nog in het sop.Er zit niets anders op dan mijn hoofd in het sop te stoppen en de vaatdoek er met mijn tanden uit te vissen.Smalend lachend staat u achter me,neemt de doek uit mijn mond en wast er mijn gezicht mee ,want ik moet aan de bef,en dat gaat alleen maar met een schone mond.Gelukkig breng ik het er goed vanaf,hoewel ik nog verschillende klappen met de mattenklopper krijg.Als u spetterend bent klaargekomen mag ik alles opruimen.Dan moet ik me aankleden.Ik heb genoten en hoop dat mijn meesteres er ook zo over denkt.

Dat is mijn fantasie.Ik ben dus gek op huishoudelijk werk en doe thuis de huishouding ook grotendeels.Er zit echter geen spelelement in.Ik heb een lieve vrouw,maar voor dit spel is ze niet te krijgen.Gelukkig ben ik vaak alleen en kan er zelf "wat"aan doen.In de douche sta ik altijd op een natte dweil .Ik was me altijd met dreft en ajax ,spons en dweil.Ik steek zelf mijn kop in het sop,en haal vaak de plumeau en de stofdoek door mijn gezicht.Ik vind dat heerlijk,maar ik zou zo graag eens iemand hebben die me gerichte opdrachten geeft en de daarbij behorende straf(die ik mezelf moet toedienen) Ik heb alle mogelijke middelen om schoon te maken en voor straf de pleeborstel en een zweep.Mijn huis heeft drie slaapkamers,zitkemer en keuken.Verder twee trappen een grote douche met toilet en beneden nog een betegeld toilet.In de keuken ligt zeil,de andere kamers hebben vaste vloerbedekking.
Ik hoop dat je me serieus neemt en me antwoordt.Jouw opdrachten zal ik vast en zeker uitvoeren,zoals je ze beschrijft,en dan krijg jeweer verslag van mij.
Veel onderdanige groetjes van jouw werkmeid"dweil"

Dag geile slaaf dweil,

Wat is er voor een Meesteres mooier dan het nuttige te verenigen met het aangename. Eindelijk af van die ellendige huishouding en dan nog een slaaf hebben ook.

Het is in ieder geval een stuk goedkoper dan een werkster nemen.

Ik hoop wel dat je snapt dat bij mij aan iedere teen wel een slaaf of slavin vastzit.

Maar ik ben natuurlijk wel bereid reacties naar je door te sturen.
Ik hoop voor je dat er veel geile Meesteressen zullen reageren n.a.v. je verhaal. Maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat je niet al te veel hoop moet hebben. Want zoals je waarschijnlijk zelf wel weet zijn Meesteressen schaars. Maar door dit goede schot wat je geschoten hebt is er een kans dat je niet mist.

Ik wens je heel veel succes

Strenge groeten van Meesteres Moma